Körösladányi MSK

Szinte a teljes keret eligazolt

Egyesületünk nem indít felnőtt csapatot a 2024/2025. bajnoki szezonban, e miatt szinte valamennyi játékosunk eligazolt, sőt az U19-es keretben is voltak változások.

A játékosaink nagy része követte a szakmai stábot Gyulára, így oda igazolt, Wéber László, Czirok József, Zelenyánszki László, Malkócs Marcell Milán, Geiger Attila, Csicsely János, Karjcsó Krisztián, Kovács Zsolt, Sztankó László Márk, Szilágyi Dávid, Kertész Dániel és Raducu Constatin Sorin.

Tiszaújvárosban folytatja Rajsli Tamás, Tiszaföldváron gyarapítja a Békés vármegyei légiósok számát csapatkapitányunk Ruzsa Zoltán, Talpalló Norbert Lajos pedig Karcagon mutathatja meg magát.

A vármegyei bajnokságban is többen fognak szerepelni, hiszen Papp Zsolt és Szántó Bence Dévaványán folytatja, Bakk Ádám pedig a szeghalmi csapatot fogja erősíteni a vármegyei I. osztályban. Vármegyén kivül, de szintén I. osztályban folytatja a Tiszasziget csapatában Szabó László is, aki tanulmányai miatt választotta ezt a csapatot.

U19-es csaptunkból is többen eligazoltak, hiszen a túlkorossá váló Szántó Dániel Köröstarcsán folytatja, míg Nagy Milán Jaminában futballozik a jövőben. A keretben még további változás, hogy külföldi munkavállalás miatt Szabó Milánra és Somogyi Mátéra sem számíthatunk a következő szezonban.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 5 =