Körösladányi MSK

Gólzáporos győzelem

Gólzáporos mérkőzésen tértünk vissza győzelem útjára a bajnokság 7. fordulójában. Hazai pályán fogadtuk az elmúlt év óta sokat fejlődő Dévaványai SE csapatát. Az előző bajnokságban mind két alkalommal nagyarányú győzelmet arattunk hazai pályán 13:2, idegenben 6:0 arányban.

Vezetőedzőnk dolgát nehezítette, hogy a mérkőzéssel egyidőben az U17-es csapatunk Szeghalmon szerepelt, így csere lehetőségeink nagyon korlátozottak voltak.

Most is mi számítottunk a mérkőzés esélyesének, a mérkőzés ennek megfelelően zajlott, nagy fölényben futballoztunk, a 35. percben Boros Zsolt révén a vezetést is megszereztük.

Aztán a saját fölényünkbe belekényelmesedtünk, és elkezdtük gólokkal megajándékozni a vendégeket, az 52. és 52. percben szereztek egy gólt, így megfordították a mérkőzést. Agárdi Róbert Tamás révén gyorsan egyenlítettünk, de egy újabb hiba után ismét a vendégeknél volt a vezetés a 65. percben.

Megrázta magát a csapat, hiszen 22 perc alatt négy gólt szereztek, így már a 87. percben 6:3 állt a képzeletbeli eredményjelzőn. Sorrendben Agárdi Róbert Tamás, Boros Zsolt, Bak Rajmund Márk és a csereként beálló Tóth Levente szerezte a góljainkat.

A vendégek a végén még egy gólt szerzetek, kialakítva a 6:4-es eredményt.

A mérkőzésen rengeteg egyéni hibát követtünk el, ha ezek nincsennek sokkal nagyobb különbségű győzelmet arathattunk volna, mert nagy fölényben futballoztunk, gyakorlatilag az ellenfél az összes hibánkat kihasználva szerezte meg a góljait, ezeken kívül nem volt helyzetük, mi pedig szép támadások vezetve néha jól is játszottunk, de sokkal koncentráltabban kell futballoznunk, ha eredményesek akarunk lenni.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × 5 =