Körösladányi MSK

Rangadók: két nulla pontos csapat javítana hazai pályán

Hazai környezetben lép pályára a Vésztő és a Szabadkígyós is, eddig pedig egyik csapat sem szerzett pontot, ezt hétvégén egy rangadón lehetne javítani. A Szabadkígyós ellenfele a szeszélyes Szarvas lesz, akik képesek jól és gyengébben is játszani, míg a Vésztő vendége a Körösladány lesz, csapatunk pedig hétről-hétre jobban teljesít egyelőre.

 

Megye I.

Szabadkígyós – Szarvas
Jv.:
Bartucz Tamás
szombat, 16:30

A Szabadkígyós eddig pont nélkül maradt a bajnokságban, de hozzá kell tenni, hogy az első fordulót leszámítva, két erős ellenféllel meccseltek eddig. Soron következő ellenfelük az a Szarvas lesz, akik igen hullámzóan szerepelnek ebben az idényben, legutóbb a Tótkomlóst ütötték ki, előtte pedig éppen a szarvasiak kaptak igen sok gólt. A Szabadkígyós eddig megnehezítette ellenfelei dolgát, a Szabadkígyós stílusa pedig nem biztos, hogy tetszeni fog a vendégeknek. A szeszélyes Szarvas ellen talán megkezdheti a pontgyűjtést a Szabadkígyós.

– Három pont nélküli csapat van eddig a bajnokságban, meglepetésre a Szabadkígyós az egyik. Ugyan nem voltak könnyű ellenfeleik és szoros eredményeket produkáltak, de többet várt mindenki a tavalyi bronzérmestől. Nem lesz könnyű dolguk most sem, mivel a Szarvas lesz az ellenfél. Akiknek a korábbi évekhez hasonlóan a támadójáték a legnagyobb erősségük, viszont elég sok gólt kapnak. Múlt heti kiütéses diadalukból sokat meríthetnek, mégis úgy gondolom, hogy a hazaiak megkezdik a pontgyűjtést – elemezte a mérkőzést Viczián Dániel, a Körösladány játékosa.

Megye I.

Vésztő – Körösladány
Jv.:
Barta Tibor
szombat, 16:30

A Vésztő eddig nem szerzett pontot a bajnokságban, míg csapatunk hétről-hétre egyre jobban játszik, a szarvasi botlást követően két meccset is megnyertünk. A vésztőiek számára minden bizonnyal előny lesz a hazai pálya, de csakúgy, mint nekünk, nekik is lesz egy eltiltásuk hétvégén. Sokszor említettük már, de ez most is így lesz, a két csapat közötti papíron lévő különbség a pályán el fog tűnni, háromesélyes összecsapásról beszélünk, viszont most mi jobb passzban vagyunk, amiből lehet meríteni.

– A Vésztőnek az idei szezonban még nem sikerült pontot szereznie. Ezen szombaton lesz lehetőségük változtatni. Elsősorban a támadójátékuk okolható a rossz rajt miatt, mivel az eddig eltelt három forduló alatt mindössze egyszer sikerült betalálniuk az ellenfelek kapujába. Mi már két arcunkat is megmutattuk rövid idő alatt. Az első héten rossz játékkal kaptunk ki. Dévaványa ellen legalább már az eredménynek örülhettünk, legutóbb pedig már jó teljesítmény mellé járt a három pont. Ha hasonló hozzáállással és önbizalommal lépünk pályára ismét, a sikernek is jönnie kell – elemezte a mérkőzést Viczián Dániel, a Körösladány játékosa.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenöt − egy =