Körösladányi MSK

Vasárnap délelőtt hazai pályán játszik az ifi

Egy hét szünet után ismét pályára lép ifjúsági csapatunk, ellenfelünk pedig a listavezető Csanádapáca lesz. Biztos kemény meccs vár majd a fiatalokra, de a hazai pálya előnye mellettünk szól majd vasárnap. A serdülő is pályán lesz, ám a legfiatalabbak idegenbe utaznak ezen a héten.

 

A bajnoki éllovas érkezik Körösladányba hétvégén, ami azt jelenti, hogy játékosaink számára nehéz mérkőzés következik. A Csanádapáca minden meccsét megnyerte eddig, míg mi csupán kétszer léptünk pályára, melyen három pontot szereztünk. Ennyi tapasztalatból nehéz konzekvenciát levonni, mindenesetre a csapatot a tabella első felébe várjuk, így akár a Csanádapácát lehet esélyünk legyőzni, főleg úgy, hogy egy hetet pihentünk a meccsre, és a hazai pálya előnye is mellettünk szól majd.

2016. szeptember 25., 11:00
Körösladány MSK (U19) – Csanádapácai EFC (U19)

Jv.: Láza András (Ollé Péter, Szabó Sándor)


Serdülő együttesünk számára idegenben folytatódik a szezon három hazai meccs után. Soros ellenfelünk a füzesgyarmati Sárréti Gyöngyhalász lesz, akik eddig három pontot zsebeltek be, míg mi pont nélkül állunk a táblázaton. Most idegenben talán meg lehet az esélyünk a pontszerzésre, de erről csak mi dönthetünk, hiszen jó játékkal és jó helyzetkihasználással bármi megtörténhet.

2016. szeptember 24., 10:00
Sárréti Gyöngyhalász GYSE (U16) – Körösladány MSK (U16)

Jv.: Mihálik Pál

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × 2 =