Körösladányi MSK

Előnyből veszített serdülő csapatunk a Vésztő ellen

Már a hatodik percben nálunk volt az előny, ám a félidő előtt lélektanilag a legjobbkor egyenlített a Vésztő, majd a fordulás után elég volt két perc rövidzárlat ahhoz, hogy elveszítsük a meccsünket.

 

Nagyon jól kezdtük a mérkőzést a Vésztő ellen, hiszen a hatodik percben Katona góljával vezetést szereztünk a Vésztő ellen. Az előnyünk elég sokáig ki is tartott, ám a félidő utolsó négy percét nem tudtuk kihúzni, így a 41. percben lélektanilag a legjobbkor egyenlített ellenfelünk. A fordulást követően minden ott folytatódott, ahol abbamaradt, viszont csapatunk kétpercnyi rövidzárlata elég volt ahhoz, hogy a vendégek megszerezzék a három pontot. Ellenfelünk az 58. és az 59. minutumban is eredményes volt, ami a mérkőzés végeredményét is jelentette.

Egy hét múlva csapatunk nem lép pályára, október 22-én viszont a sereghajtó Békés otthonában játszunk.

Körösladány MSK (U16) – Vésztői SE (U16) 1 – 3 (1 – 1)
Gólszerzők:
Katona R. a 6. ill. Kovács L. a 41., az 58. és Lázár Zs. az 59. percben.
Sárga lap: Almási B. a 49. ill. Kiss G. a 22. percben.
Kiállítva: Kovács L. (Vésztő) a 80. percben.

Körösladány MSK (U16): Kardos L. (Faragó R. a 75’) — Almási B., Almási M., Talpalló Á., Szántó Cs., Katona R., Egeresi L., Szántó D., Köleséri N., Boros Zs., Kántor D. (Szuroka Zs. a 64’)

Vésztői SE (U16): Seprenyi M. — Szabó R., Csóti B. (Sági R. a 75’), Ökrös R., Petri Z., Nagy B., Kiss G., Papp Sz., Szabó Lukács B., Lázár Zs., Kovács L.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × három =