Körösladányi MSK

U19: az első félidőben eldőlt a meccs Sarkadon

A lehető legjobban kezdtük Sarkadon a mérkőzést, majd a szünet előtt újabb, lélektanilag sokat számító gólt szereztünk, ám ekkor még azt nem tudhatták a játékosok, hogy a félidei eredmény lesz a végeredmény is.

 

Jól kezdődött számunkra a mérkőzés, hiszen a védőként játszó Kántor M. kilencedik percben szerzett góljával máris csapatunknál volt az előny idegenben. Ez megnyugtathatta a csapatot, de a nyeretlen Sarkad ellen így sem mehettünk biztosra. Az első félidő vége felé aztán Kormány L. újabb gólt szerzett csapatunknak, amivel kettőre nőtt az előnyünk, ez pedig a szünet előtt nagyon jól jött. A fordulást követően továbbra is szoros, izgalmas maradt a meccs, de újabb gól már nem született, így együttesünk megszerezte a három pontot, mellyel a hetedik helyre ugrottunk előre, és még mindig két mérkőzéses hátrányban vagyunk.

Jövő héten ebben a csoportban minden csapat pihen, utána pedig hazai pályán fogadjuk a Berényi Gyermek FC csapatát.

Sarkadi Kinizsi LE (U19) – Körösladány MSK (U19) 0 – 2 (0 – 2)
Gólszerzők:
Kántor M. a 9. és Kormány L. a 42. percben.
Sárga lap: Farkas K. a 62., Oláh G. a 85. ill. Balogh R. a 29. és Almási B. a 88. percben.

Sarkadi Kinizsi LE (U19): Nagy F. — Jenei G., Kovács P., Jánki I., Farkas M. (Kovács T. a 29’ (Oláh G. az 57’)), Csatári J., Labodár A. (Nagy Zs. a 67’), Farkas K. (Bozsányi T. a 65’), Kunszabó Zs., Botos-Bakancsos P., Oláh M.

Körösladány MSK (U19): Vass K. — Bakró Z. (Kanalas Gy. a 74’), Kántor L., Kormány L. (Pekker L. a 79’), Tasi R., Kántor M., Komódi B., Balogh R. (Almási B. a 70’), Szántó Cs., Almási M. (Mező D. az 52’), Papp M.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt + egy =