Körösladányi MSK

Ifi: kétszer vezettünk, majd a 90. percben vereséget szenvedtünk

Hét közben a Dévaványa csapatával mérkőzött meg az U19-es korosztály. A találkozó izgalmas volt végig, csapatunk kétszer is vezetett, ám a második félidőben a Dévaványa fölénk kerekedett. Aztán a hajrában sikerült kicsikarnunk az egyenlítést, majd ennek ellenére a 90. percben egy elkerülhet gólt kapva, kikaptunk.

 

Már az ötödik percben előnybe került csapatunk, miután László A. remek ütemben ugrott ki a védők közül, és a kapussal szemben sem hibázott. (0-1) Ezután viszonylag korán egyenlített a Dévaványa, ám a 16. minutumban László A. ismét jól indult meg, és góllal büntetett. (1-2) Amiatt, hogy ne legyen túl egyszerű a dolgunk, a 32. percben Gál a kifutó kapusunk felett a kapuba emelte a lasztit, majd kicsivel később Papp K. a szélen elfutott, végül a tizenhatoson belülről kilőtte a hosszút. (3-2) Sajnos a szünetre dévaványai előnnyel vonultak a felek.

A második játékrészben megpróbáltunk mindent megtenni a pontszerzés érdekében, ám az egyenlítő találatra igen sokat kellett várni: a 85. percben Almási M. szép cselek után már a tizenhatoson belül volt, onnan pedig ő is a hosszú oldalt vette célba, eredményesen. (3-3) A késői egyenlítés ellenére még volt annyi ideje a Dévaványának, hogy meglepjen minket, hiszen a 90. percben Papp K. egy ajándéklabdát kapva győztes gólt szerzett. (4-3)

Dévaványai SE (U19) – Körösladány MSK (U19) 4 – 3 (3 – 2)
Gólszerzők:
Papp K. a 14., a 35., a 90., Gál S. a 32. ill. László A. az 5., a 16. és Almási M. a 85. percben.
Sárga lap: Gál S. a 34., Nagy Z. a 36. ill. Papp M. a 40. és Szántó Cs. az 50. percben.

Dévaványai SE (U19): Sági B. — Purger F. (Papp D. a 18’), Pap Á., Zsila P. (Juhász P. a 46’), Kovács B., Marton L., Séllei D. (Feke B. a 60’), Nagy Z. (Debreczeni A. a 76’), Gál S., Papp V., Gubucz V.

Körösladány MSK (U19): Vass K. — Bakró Z., Kántor L., Kormány L., Pekker L. (Balogh R. a 68’), Kántor M., László A. (Kanalas Gy. a 46’), Mező D. (Almási B. a 74’), Szántó Cs., Almási M., Papp M.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × 1 =