Körösladányi MSK

U19: Kormány mesterhármas és ötgólos siker a Szabadkígyós ellen

A Berényi Gyermek FC ellen elvesztett mérkőzés után egy erősebb Szabadkígyóst láttunk vendégül hazai pályán. Csapatunk vasárnap délelőtt nagyon jó napot fogott ki, és a második perctől előnyben játszva magabiztosan győztük le a szabadkígyósi gárdát.

 

Mondhatjuk azt, hogy ezen a találkozón nehezebb mérkőzésre számítottunk, hiszen a Szabadkígyós a tabella elején áll. Ennek ellenére Szalazsán góljával már a második percben vezetést szereztünk, ezt az előnyt pedig nem adtuk ki a kezünkből a lefújásig. A folytatásban Kormány góljával kettőre nőtt az előnyünk, majd Mócz Gy. révén visszajött a meccsbe a Szabadkígyós. Sokáig azonban nem volt szoros az állás, mert Komódi és Kántor L. találatával a félidőben 4-1 volt az állás, a fordulást követően pedig Kormány még duplázott, így pedig hat-egy arányban magabiztosan legyőztük a szabadkígyósi csapatot.

Ezzel a sikerrel kissé felzárkóztunk a tabella első feléhez, következő ellenfelünk pedig a Gyomaendrőd lesz, akikkel azonos pontunk van a forduló után.

Körösladány MSK (U19) – Szabadkígyósi SZSCZ (U19) 6 – 1 (4 – 1)
Gólszerzők:
Szalazsán A. a 2., Kormány L. a 15., az 58., a 76., Komódi B. a 34., Kántor L. a 41. ill. Mócz Gy. a 23. percben.
Sárga lap: Kormány L. az 57. ill. Milek B. a 18. percben.

Körösladány MSK (U19): Vass K. — Bakró Z., Kántor L., Kormány L., Pekker L. (Kanalas Gy. a 64’), Kántor M., Szalazsán A., Mező D. (Balogh R. a 74’), Szántó Cs., Almási M. (Almási B. a 74’), Komódi B.

Szabadkígyósi SZSC (U19): Varga Á. — Zoltvány T., Szabó R., Csiernyik A., Milek B. (Valentinyi Z. a 70’), Matuska B. (Ragály J. a 21’), Vida S. (Marczy Á. a 70’), Maglóczki R., Frankó M., Mócz Gy., Marczy T.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

18 − hét =