Körösladányi MSK

A tavaszi folytatás szempontjából fontos lesz a hétvégi meccsünk

A Megye I. osztályú bajnokság utolsó őszi fordulójában csapatunk hazai környezetben fogadja a Rákóczi Vasas együttesét. A klub az eddigi fordulók után a harmadik helyen áll, amit a télre is szeretnének megőrizni, de ehhez csapatunknak is lesz egy-két szava, hiszen mi pedig szeretnénk a dobogóhoz felzárkózni.

 

Ahogy az elmúlt években megszokhattuk már, a Rákóczi Vasas most is ott tanyázik az élbolyban. A csapat jól kezdte az őszi szezont, majd a rangadókkal tűzdelt hetekben többször botlottak, de az őszi idény végére újra formába lendültek, és már a harmadik helyen tanyáznak. Csapatunk számára is jól alakult az őszi idény, csupán a Szarvas és a Füzesgyarmat tudott minket legyőzni, így pedig ott vagyunk az élbolyban, igaz a dobogóra már nem érhetünk oda, de pontszámban befoghatjuk hétvégi ellenfelünket.

Somogyi mester hétvégén majdnem teljes kerettel dolgozhat, azonban Juhász D. és Molnár J. nem állnak majd trénerünk rendelkezésére. Ezen a mérkőzésen ismét a Bakos – Laksteter – Kéki – Papp Zs. négyestől várjuk a váratlan megoldásokat, ők a találkozót is képesek lehetnek eldönteni. A védelmet hétvégén stabilizálni kell, támadóinknak pedig fel kell kötni a gatyát, mert a Rákóczi Vasas 229 perce nem kapott gólt, az őszi idényben pedig tizenegy meccs alatt öt alkalommal nem kaptak gólt.

Az egymás elleni mérleg is igen kiegyenlített, hiszen négy-négy alkalommal nyert egyik és másik fél, kétszer pedig döntetlen született. A 2009-es évektől egészen 2014 tavaszáig általában hazai győzelmek születtek, az utóbbi pár meccsen viszont vagy döntetlen, vagy vendég győzelem történt. Izgalmas összecsapásra van kilátás, nagyon értékes három pont forog kockán.

2016. november 12., 14:00
Körösladány MSK – Rákóczi Vasas SE

Jv.: Jász-Nagykun-Szolnok megye

Előző mérkőzések:
Rákóczi Vasas – Körösladány 2-3 (2016)
Körösladány – Rákóczi Vasas 0-0 (2015)
Körösladány – Rákóczi Vasas 0-3 (2015)
Rákóczi Vasas – Körösladány 3-0 (2014)
Körösladány – Rákóczi Vasas 4-1 (2014)
Rákóczi Vasas – Körösladány 2-2 (2013)
Körösladány – Rákóczi Vasas 2-0 (2011)
Rákóczi Vasas – Körösladány 3-0 (2010)
Körösladány – Rákóczi Vasas 5-2 (2010)
Rákóczi Vasas – Körösladány 1-0 (2009)

A 13. forduló párosításai:

szombat, 13:30: Szarvas – Füzesgyarmat, Mezőkovácsháza – Vésztő, Mezőhegyes – Kondoros
szombat, 14:00: Körösladány – Rákóczi Vasas
vasárnap, 12:00: Dévaványa – Szeghalom
vasárnap, 13:30: Tótkomlós – Jamina

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 4 =