Körösladányi MSK

A rutinos Bakos József lett az őszi gólkirály

Csapatunk remek őszi idényt tudhat a háta mögött, ebben pedig nagy szerepet játszottak a góllövőink is. A 2016/17-es bajnoki kiírás őszi szezonjában házon belül Bakos József lett a gólkirály, mögötte csak eggyel maradt le Papp Zsolt. Az őszi “rosszfiú” Farkasinszki László lett, aki öt sárgát zsebelt be tizenhárom meccs alatt.

 

Idén ősszel a rutinos Bakos József lőtte a legtöbb gólt csapatunkban, a támadó tizenkétszer vette be az ellenfelek kapuját, ami irigylésre méltó. Ez majdnem meccsenként egy találat, az összesített góllövőlistán pedig a negyedik helyre elég, az élen tizennégy találattal Somogyi János és Mészáros Máté áll. Visszatérve csapatunkhoz, Bakos mögött nem sokkal maradt le Papp Zsolt, aki tizenegyszer volt eredményes, jóval a két játékos mögött pedig Laksteter Jován következik a maga hat találatával. Játékosaink egyébként negyven gólt szereztek félszezon alatt.

Íme a teljes góllövőlista:

12 gólos – Bakos József

11 gólos – Papp Zsolt

6 gólos – Laksteter Jován

4 gólos – Kéki Csaba

2 gólos – Nagy Sándor, Farkasinszki László

1 gólos – Viczián Dániel, Novák Roland, Kukla Zsombor


Körösladány - Rákóczi Vasas 4-2

Az őszi idény során nem csak gólokat szereztünk, hanem sárga illetve piros lapokat is kaptunk. A szezon első felében Farkasinszki László zsebelte be a legtöbb sárgát, az utolsó fordulóban éppen az ötödiket kapta meg a játékos, ami miatt a tavaszi nyitányon biztosan nem lép pályára. A veszélyzónát jelentő négy sárga lapos figyelmeztetése senkinek sincs még. Csapatunk számára egyébként huszonnégy alkalommal mutattak fel sárga kártyát a játékvezetők, míg piros lapos figyelmeztetésben három futballistánk részesült, ebből kettő még az első fordulóban.

Íme az őszi laptermés:

5 sárgás – Farkasinszki László

3 sárgás – Vincze Gyula

2 sárgás – Papp Mihály, Nagy Sándor, Juhász Dániel, Viczián Dániel, Kormány Levente

1 sárgás – Komódi Balázs, Kukla Zsombor, Kéki Csaba, Laksteter Jován, Szalazsán Attila, Kiss Sándor

1 piros – Kukla Zsombor, Laksteter Jován, László Attila

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

7 + tizenöt =