Körösladányi MSK

Budás Gergő: remélem nagyobb sikereket is elérünk együtt

Budás Gergő személyében fiatal játékos csatlakozott a télen csapatunkhoz, de amellett, hogy fiatal, roppant ígéretes futballistának is tartják. Leginkább a támadásoknál segítheti majd együttesünket, hiszen támadóként és támadó középpályásként szeret játszani. Íme Gergő bemutatkozása:

 

– A pályafutásom 2004-ben vette kezdetét Békéscsabán, amikor elkerültem az iskolai csapatomtól a Madách Utcai Általános Iskola focitagozatos osztályához. Nagyszerű edzőket tudhatok magam mögött ebből az időszakból, akik segítettek elsajátítani a futball alapjait. Itt két nevet szeretnék is megemlíteni, akiknek sokat köszönhetek: Bélteki János (†) és Marosvölgyi Károly. Később a Békéscsabai Utánpótlás-nevelő Futball Clubhoz kerültem, ahol egészen 19 éves koromig nevelkedtem. Ha vissza kell tekintenem erre az időszakra, akkor azt mondhatom, hogy életem eddigi legszebb évei voltak ezek, hiszen Békés megye legjobb edzői és játékosai között lehettem több éven keresztül. Húsz évesen aztán Angliában próbáltam szerencsét, egy kisebb birminghami csapathoz sikerült bekerülnöm, ahol szintén sokat fejlődtem, főleg fizikálisan. 2014-ben költöztem haza, kisebb csapatoknál játszottam, majd egy hosszabb kényszerű kihagyás miatt szüneteltettem a focit. 2017-ben az élet úgy hozta, hogy kapok még egy esélyt és újra kezdhetem azt, amit igazán szeretek csinálni – mesélt eddigi pályafutásáról Budás Gergő.

A fiatal futballista sokat tehet majd bele a közösbe, hiszen leginkább a támadó szerepben számítunk rá, ami nem is áll tőle messze, hiszen leginkább csatárként és támadó középpályásként (árnyékék) szeret a pályán lenni. Miért választotta viszont csapatunkat, illetve hogyan érzi eddig nálunk magát a játékos? Így felelt ezekre a kérdésekre:

– Több csapat is megkeresett az elmúlt időszakban, de olyan együttest választottam végül, ahol fejlődni tudok, és mihamarabb vissza tudom nyerni régi formámat. Úgy gondolom, hogy Körösladány a legmegfelelőbb hely ezen célok érdekében. A vezetőség és az edzők mindent megtesznek, hogy a játékosok jól érezzék magukat a klubnál és akár egy magasabb szintet is el tudjanak érni karrierjük során. A csapatot nagyon szimpatikus emberek alkotják, úgy érzem sikerült hamar beilleszkednem hozzájuk. Vannak egyéniségek is, akik nem csak a pályán, de az életben is ösztönzik a többi futballistát az előrelépéshez. Remélem, hogy a jövőre tekintve is megmarad ez a jó hangulat, és, hogy nagyobb sikereket is elérünk együtt – mondta bizakodva a játékos.

Vésztő - Körösladány 1-0

– Köszönetet szeretnék mondani a vezetőségnek – folytatta Budás Gergő –, hogy ilyen rugalmasan állnak hozzám és hogy mindenbe segítenek az előrehaladáshoz. A szurkolókkal sajnos még nem találkoztam, de remélem, hogy sok örömöt fogok nekik okozni a közeljövőben!

Mi is bízunk Gergő jó szereplésében, sok sikert és sok gólt kívánunk neki csapatunkban!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

6 + húsz =