Körösladányi MSK

Hazai környezetben, rangadóval folytatjuk a bajnokságot

Tavasszal veretlenül állunk eddig a pontvadászatban, a múlt heti sikerünk ráadásul a harmadik helyre „repített” minket, amit szeretnénk a hétvégi forduló után is megtartani. Könnyű dolgunk azonban most sem lesz, hiszen a Sárréti derbin a Vésztő csapatát fogadjuk, akik már hat mérkőzés óta veretlenek.

 

Ugyanúgy kezdett a két csapat tavasszal, hét-hét pont landolt eddig a zsákokban. A Vésztőtől ez nagyon jó eredmény, már csak azért is, mert a csapat ősszel sokáig kereste önmagát, de az ősz végére olyannyira összeszedték magukat, hogy mára hat mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozatot állítottak fel. Számunkra is vannak kedvező előjelei a meccsnek, hiszen a Vésztő ellen az utóbbi időben jó eredményeket értünk el, emellett a hazai pálya mondhatni erősségünknek számít. Nem is lehet más a célunk saját közönségünk előtt, minthogy megnyerjük ezt a nagyon fontos derbit, és kézben tartsuk a bronzérmet érő helyezést.

Csapatunkból ismét lesznek hiányzók: Balogh Bence, Papp Mihály és Budás Gergő sérülés miatt nem léphet pályára, utóbbi valószínűleg már csak ősszel játszik legközelebb. Jó hír viszont, hogy Viczián Dániel letöltötte eltiltását, így őt újra a védelem tengelyében láthatjuk majd. Ellenfelünknél eltiltásból adódóan nem lesz hiányzó.

A legutóbbi három forduló tapasztalatai alapján azt kell mondanunk, hogy a megszokott, stabil védekezésünket hoznunk kell hétvégén is, elől pedig a helyzeteket a lehető legnagyobb százalékban értékesíteni kell. A vésztőiek nem szeretnének pont nélkül távozni szombaton, ezért a csapat 100 százalékon fog pörögni, csakúgy, mint két hete a Dévaványa. Persze mindkét csapat vágya nem teljesülhet, reméljük a mérkőzés után mi örülhetünk majd jobban. Bízunk a csapatban!

2017. április 1., 16:30
Körösladány MSK – Vésztői SE

Jv.: Arad megye

Előző mérkőzések:
Vésztő – Körösladány 0-4 (2016)
Körösladány – Vésztő 3-2 (2016)
Vésztő – Körösladány 1-1 (2015)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három − 2 =