Körösladányi MSK

Utánpótlás csapataink hazai pályán játszanak hétvégén

Nem csak a felnőtt együttes, hanem az U19-es illetve az U16-os csapatunk is hazai pályán mérkőzik meg hétvégén ellenfelével. Előbbi vasárnap a Gádorost, utóbbi szombaton a Békést fogadja.

 

Egyetlen mérkőzést játszott ifi csapatunk eddig a bajnokság tavaszi részében, akkor a bajnoki címre nagyban esélyes Jamina győzött le minket. Most vasárnap ennél biztosan könnyebb dolgunk lesz, hiszen a kilencedik helyen álló Gádorost fogadjuk, akiket ettől függetlenül nem szabad lebecsülni, de tény, hogy könnyebb meccs vár ránk, mint a listavezető ellen. Ősszel 4-1-s sikert arattunk, reméljük hasonló siker összejön vasárnap is!

2017. április 2., 11:00
Körösladány MSK (U19) – Gádoros SE (U19)


U16-os csapatunk előző hétvégén a Vésztőt múlta felül, ez pedig nagy fegyvertény volt, hiszen akkori ellenfelünk a dobogó második fokán állt a forduló előtt. Soros ellenfelünk ellenben az utolsó előtti pozícióban tanyázik, öt pontra tőlünk. Természetesen, ahogy az lenni szokott, a könnyebb győzelmeket nehéz megszerezni, így vélhetően ránk sem vár egyszerű feladat, de a vésztői győzelem után, nagyon jó lenne egy újabb siker hazai környezetben.

2017. április 1., 10:00
Körösladány MSK (U16) – Békési FC (U16)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × egy =