Körösladányi MSK

Négy góllal múltuk felül a Tótkomlóst

Idegenben hozta a kötelezőt felnőtt csapatunk, Tótkomlóson mindkét félidőben két-két gólt szereztünk, így összességében magabiztosan szereztük meg a pontokat. A hajrában Papp Zs. duplázni tudott. Így egyelőre a harmadik helyre jöttünk előre, jövő héten viszont szabadnaposak leszünk.

 

Lendületesen kezdtük a mérkőzés elejét, hiszen már a 2. percben szabadrúgást harcoltunk ki, amit Komódi végzett el, ezt a kapus könnyedén fogta. Szinte egyből újabb szabadrúgáshoz jutottunk, ezt már Bakos lőtte, a labda pedig kicsivel kerülte el a bal felső sarkot. A 10. percben Farkasinszki beadásából ismét Bakos került a fókuszba, de fejese kapu mellé ment. A lehetőség után kissé megültünk, így történt meg az, hogy a 20. minutumban fejjel kellett hatástalanítanunk egy hazai szabadrúgást, majd Kasiknak Ngalle szögletét kellett védenie.

A 25. percben aztán megtört a jég, szabadrúgást lőhettünk jó helyről, középen megcsúszott a labda egy fejen, ami a kapufáról kijött, majd szögletre mentettek a védők. A sarokrúgás pedig remekül ment be középre, a hosszún Zsömbörgi M. tudott fejelni, amiből gól lett. (0-1) A 36. percben aztán Papp Zs. nagyon szép labdát kapott Zsömbörgitől, de támadónk közelről a kapusba lőtte a lehetőséget. Kicsivel később már nem volt ekkora szerencséje a vendéglátóknak, mert Komódi távoli szabadrúgását Zsömbörgi kanalazta éles szögből kapu felé, ezt még védte a kapus, de a lecsorgó labdát Farkasinszki a kapuba gyötörte. (0-2)

A második félidőben ismét visszább esett csapatunk lendülete, így a Tótkomlós a második játékrészben néhányszor kisebb zavart tudott okozni a kapunk előtt, még null-kettes állásnál, ami azért volt veszélyes, mert ha szépítettek volna, akkor kiélezett lett volna a találkozó. Ez azonban elmaradt, az utolsó negyedórában pedig éltünk a lehetőségeinkkel, így végül magabiztosan nyertünk. A 80. percben Farkasinszki tekerte középre a labdát, melyet Papp Zs. mellel vett át, majd a hosszúba helyezett. (0-3) A 85. percben aztán Szarka remek passzából Papp Zs. két védő között lépett ki, majd a kapus mellett a jobb alsóba passzolt. (0-4)

Összegzés

A csapat nem élete mérkőzését játszotta, de Tótkomlóson sikerült hoznunk a kötelezőt, ami számunkra nagyon fontos volt. Ideiglenesen átvettük a harmadik helyet a Rákóczitól, de jövő héten szabadnaposak leszünk, így riválisunk akár előzhet is, ha Füzesgyarmaton nyerni tudnak.

Tótkomlósi TC – Körösladány MSK 0 – 4 (0 – 2)
Gólszerzők:
Zsömbörgi M. a 25., Farkasinszki L. a 40., Papp Zs. a 80. és a 85. percben.
Sárga lap: Kovács I. a 24., Jámbor J. a 80. ill. Bakos J. a 80. percben.

Tótkomlósi TC: Karkus J. – Jámbor J., Balogh T., Moszheim J. (Szabó S. a 82’), Abonyi Á., Ibrányi L., Ngalle, Papp N., Baliga Sz. (Barna L. a 61’), Péli M. (Baliga K. a 40’), Kovács I. (Poljak D. a 76’)

Körösladány MSK: Kasik V. – Juhász D., Viczián D., Nagy S., Kukla Zs. – Papp Zs. (Fülöp K. a 88’), Farkasinszki L. (Vincze Gy. a 87’), Zsömbörgi M., Komódi B. (Szarka Z. a 66’), Kormány L. (Molnár J. a 75’) – Bakos J.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

18 − 15 =