Körösladányi MSK

U19: a szünetben még két góllal vezettünk, mégis kikaptunk

A Kondoros ellen jól kezdte ifjúsági csapatunk a mérkőzést, hiszen a szünetig 2-0-s előnyt alakítottunk ki, végül mégis vendégeink nyertek és már megint a hajrában buktuk el a pontokat.

 

Kiegyensúlyozottan kezdődött a mérkőzés, a 19. percben aztán egy öngóllal ugyan, de megszereztük a vezetést. Ha ez nem lett volna elég, a 35. minutumban Kántor L. növelte az előnyünket, így a jó erőkből álló Kondoros ellen magabiztos vezetéssel mehettünk a szünetre. A fordulás után viszont nem az történt, amit szerettünk volna. Varga E. elég korán szépíteni tudott, ami még izgalmasabbá tette a meccset. Hasonlóan az egy héttel ezelőtti Csanádapácai meccshez, most is a hajrában jött a feketeleves. A 77. percben egyenlíteni tudott a Kondoros, majd a lefújás előtt két perccel a győzelmet érő gólt is megszerezték, így ismét pont nélkül maradt csapatunk.

A forduló után a hetedik helyen állunk, jövő héten vasárnap Szarvasra utazunk.

Körösladány MSK (U19) – Kondorosi TE (U19) 2 – 3 (2 – 0)
Gólszerzők:
Nagy I. (ög.) a 19., Kántor L. a 35. ill. Varga E. az 57., a 77. és a 88. percben.
Sárga lap: Balogh B. az 55., Kormány L. a 75., Zsömbörgi M. a 76., Kántor L. a 81. ill. Nagy I. a 43., Paluska P. a 67. és Rafaj P. a 84. percben.

Körösladány MSK (U19): Vass K. — Kanalas Gy., Tasi R., Kántor L., Balogh B., Mező D. (Balogh R. az 59’), Zsömbörgi M., Komódi B., Pekker L., Kormány L., Almási M.

Kondorosi TE (U19): Galát Á. — Menárik I., Laurinyecz M., Rafaj P., Bákai B., Hegedűs B. (Bákai A. a 90’), Skorka M., Nagy I., Paluska P., Hornok F. (Szigeti M. a 49’), Varga E.

A forduló eddigi eredményei:

Jamina – Csanádapáca 3 – 2

Tótkomlós – Gádoros 3 – 3

Békés – Szarvas 1 – 3

Gyomaendrőd – Sarkad 6 – 1

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × öt =