Körösladányi MSK

U16 – Vereségi a hibátlan listavezető ellen

A Berényi Gyermek FC „A” csapatával játszott ma serdülő együttesünk. A listavezető, eddig hibátlan csapat ellen hat-nullás vereséget szenvedtünk, de ez belefért az erősebb gárda ellen.

 

Serdülő együttesünk tavasszal jól szerepel a bajnokságban, ám szombat délelőtt a Berényi Gyermek FC „A” csapatával játszottunk, akik eddig egyetlen pontot sem veszítettek a bajnokság során. Célunk természetesen az volt, hogy megnehezítsük ellenfelünk dolgát, de már a 18. percben előnybe kerültek a vendégek, amit a szünetig további három gól követte. A fordulás után jobban tartotta magát védelmünk, egy két percnyi kihagyás miatt újabb két gólt kaptunk. Ezzel be is állt a végeredmény, ami ebben a bajnokságban az egymás elleni eredményeket tekintve a legjobb.

Körösladány MSK (U16) – Berényi Gyermek FC „A” (U16) 0 – 6 (0 – 4)
Gólszerzők:
Fekete J. a 18., a 42., Balog N. a 22., Megyeri E. a 35., Vincze D. a 63. és a 65. percben.

Körösladány MSK (U16): Kardos L. — Kanalas Gy. (Szabó L. a 13’ (Boros Zs. a 61’)), Kántor D., Katona R., Talpalló Á., Mező D., Almási B. (Szántó D. a 19’ (Mravik M. a 61’)), Szántó Cs., Egeresi L., Almási M., Köleséri N. (Becző A. az 57’)

Berényi Gyermek FC „A” (U16): Csák Z. — Fekete J. (Pangert A. a 71’), Fekete R. (Olej B. a 46’), Szalkai M., Vincze D., Balog N. (Kovács A. a 61’), Burai M., Kovács Gy., Mezei P. (Gál Z. a 46’), Eged N. (Szabó B. a 71’), Megyeri E. (Horváth P. a 46’)

Kép: Kovács-Goda József

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy + tizenegy =