Körösladányi MSK

Az őszi döntetlen után csak a győzelem lesz elfogadható a Jamina ellen

Szabadkígyóson vereséget szenvedtünk, így a dobogó harmadik fokáról is lecsúsztunk. A bajnokság lassan a hajrába ér, számunkra pedig csak most következik a neheze, hiszen még többek között a Szeghalommal, a Füzesgyarmattal és a Kondorossal is játszunk. Éppen ezért hétvégén a Jamina ellen csak a három pont lehet elfogadott.

 

Ahogy azt a Megye I-es bajnokság utóbbi éveiben megszokhattuk, a Jamina a középmezőnyben tanyázik, annak is inkább az alsóbb régiójába, ennek ellenére minden szezonban tudnak pozitív meglepetéseket okozni. Arról nem is beszélve, hogy ősszel mi sem bírtunk velük, „csak” kettő-kettes döntetlenre futotta. Hétvégén már más lesz a helyzet, nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy hazai környezetben pontokat hullajtsunk, így csak a győzelem lehet az elsődleges cél.

Együttesünk számára most papíron két könnyebbnek ígérkező meccs következik, amiket ha sikerrel tudnánk venni, akkor a nagyon kemény véghajrában még a harmadik helyre is lehetne esélyünk, persze csak úgy, ha bravúrokat is mutatunk be. A következő két meccsen tehát hat pontot kell a zsákba tenni. Hogy miért? Az utolsó négy fordulóban hazai pályán fogadjuk a Kondorost, a Füzesgyarmatot, míg idegenbe utazunk Szeghalomra és Orosházára. Mondani sem kell, hogy ezek lesznek talán a legnehezebb meccseink a szezonban.

A Jamina elleni találkozóra visszakanyarodva: Molnár J. játéka kérdéses, Budás G. biztosan nem játszik, örömteli hír viszont, hogy Papp M. már ott lesz a keretben, hiszen középpályásunk már hét közben a Gyula ellen is pályára lépett. Abszolút bizakodóak lehetünk, hiszen hazai pályán jó eredményeket érünk el, de a siker érdekében el kell felejtenünk a szabadkígyósi utolsó hatvan percet, mert hasonló játékkal az egy pont megszerzése is kérdéses lesz. Maximális teljesítménnyel viszont meglehet a siker, ami minden szurkolónk „álma” a hétvégére tekintve. A kötelező sikerek rendre nehezek, de ennek vagy így, vagy úgy, de meg kell lennie!

2017. április 29., 17:00
Körösladány MSK – Jaminai SE

Jv.: Sechna Gábor (Pogonyi Ferenc, Kepka Roland)

Előző mérkőzések:
Jamina – Körösladány 2-2 (2016)
Körösladány – Jamina 3-2 (2016)
Jamina – Körösladány 1-2 (2015)
Körösladány – Jamina 2-2 (2015)
Jamina – Körösladány 2-2 (2014)
Körösladány – Jamina 2-0 (2014)
Jamina – Körösladány 0-5 (2013)
Jamina – Körösladány 1-4 (2011)
Körösladány – Jamina 1-1 (2010)
Körösladány – Jamina 0-1 (2010)
Jamina – Körösladány 3-2 (2009)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

19 + 11 =