Körösladányi MSK

Mi támadtunk végig, a Jamina meg lőtt két gólt

Szó szerint mondhatjuk azt, hogy csapatunk végigtámadta a Jamina elleni mérkőzést, ám a gólokat mégsem mi szereztük, hanem az ellenfél. Mi ellenben két kapufáig jutottunk. Bosszantó vereség van a hátunk mögött, a játék képe alapján legalább az egy pontra rászolgáltunk volna.

 

A mérkőzés elejétől fogva védekezésre rendezkedett be a jaminai csapat, a labda szinte alig volt ellenfelünknél, a néhány kontra amit vezettek, rendre hamar elhalt. Mi viszont kihagytunk mindent: a 7. percben Komódi szabadrúgását védte a kapus, majd kicsivel később Juhász remek beadásánál Papp Zs. érkezett középen, de a lehetőséget a felső lécre játszotta szélsőnk. A 13. minutumban szintén nagy lehetőség alakulhatott volna ki, de Kormány remek emelését Bakos ziccerben hosszan vette át. Pár perccel később Komódi újra szélről próbálkozott szabadrúgással, ezt is kitolta a vendég hálóőr, majd a 30. percben kimaradt a félidő egyik legnagyobb helyzete is. Kormány Szarkától kapott nagyon szép passzt, Ulrich becsúszva szerelte játékosunkat, de a pöttyös így Bakos elé került, akinek a lövése a jobb kapufáról jött ki.

A fordulás után is kapujukhoz szegeztük a Jaminát, ám a második félidőben már kevesebb ígéretes helyzetet tudtunk kialakítani. Valamiért együttesünk a levegőben akart játszani folyamatosan, pedig már az első félidőben is látszódott, hogy úgy nem sokra megyünk a Jamina ellen. Az 55. percben még bizakodhattunk, hiszen Juhász remek elfutása után centerezett, középen pedig Papp Zs. centikkel maradt le a labdáról. Ezután nem nagyon találtuk a felállt védelem ellenszerét, majd jött a 74. perc, amikor előnybe került a Jamina. Középen, a félpályánál veszítettünk labdát, Nyúl G. pedig a leshatáron kilépve a kapuig vezette a labdát, ahol a kapust is kicselezve a kapunkba gurította azt. (0-1)

Egy perc múlva akár az egyenlítés is meglehetett volna, hiszen Kukla remek beadására Zsömbörgi teljesen üresen érkezett, de futballistánk kapu fölé fejelte a lehetőséget. Persze ami nálunk kimaradt, az a másik oldalt bement, a 81. percben Ulrich távoli szabadrúgása a vizes füvön éppen a kapus előtt gyorsult fel, így a hálónkban landolt ez a labda is. (0-2) Ekkor már csak a csodában bízhattunk, ami sajnos elmaradt, így hosszú idő után hazai pályán ismét vereséget szenvedtünk.

Összegzés

Az egész mérkőzés alatt mi irányítottunk, azonban az elején be kellett volna lőni a helyzeteket, akkor sokkal simább lehetett volna a találkozó. A kihagyott ziccerek megbosszulták magukat, ráadásul a fiúk ma nem akartak földön játszani, amivel lehet több esélyünk lett volna a kapuját tíz emberrel védő Jamina ellen.

Körösladány MSK – Jaminai SE 0 – 2 (0 – 0)
Gólszerzők:
Nyúl G. a 74. és Ulrich N. a 81. percben.
Sárga lap: Zsömbörgi M. a 15., Papp Zs. a 36., Viczián D. a 80., Farkasinszki L. a 84. ill. Bencsik Cs. a 20., Kovács I. az 57. és Mengyán L. a 84. percben.

200 néző

Körösladány MSK: Borbély Z. — Juhász D. (Szalazsán A. a 76’), Viczián D., Nagy S., Kukla Zs. — Kormány L. (Balogh B. a 66’), Szarka Z., Zsömbörgi M., Komódi B. (Farkasinszki L. a 66’), Papp Zs. — Bakos J.

Jaminai SE: Pribelszki P. — Horváth M., Bartyik B., Nyúl G. (Kiss J. a 90’), Ulrich N., Mengyán L., Kovács I., Kerekes A., Darányi D., Szabó I., Bencsik Cs.

Statisztika:

kapura lövés: 8 ill. 4
kaput eltaláló lövés: 5 ill. 2
szabálytalanság: 12 ill. 22
szöglet: 9 ill. 0
les: 0 ill. 0
sárga lap: 4 ill. 3
piros lap: 0 ill. 0

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × három =