Körösladányi MSK

Szögre akasztja a stoplist csapatunk ikonja, de már érkezőkről is hírt adhatunk

Somogyi János és Komódi Balázs távozása a vezetőség próbálja pótolni a távozó futballisták helyét. Már az új trénert sikerült megtalálnunk, és egy régi-új játékos is csatlakozott keretünkhöz. Nyílt titok volt viszont, hogy Bakos József, vagy ahogy többen ismerik, a „király” abbahagyja pályafutását.

 

A mai napon hivatalossá vált, hogy a következő szezonban Fodor Sándor irányításával vág neki az új szezonnak csapatunk. Fodor Sándor a megye egyik elit edzőjének számít, hiszen trénerként magasabb osztályú csapatokat vezetett sikeresen. Legutóbbi állomáshelyén, a 2014/15-ös szezonban bajnoki címet ünnepelhetett Kondoroson. Érkezésével egy teljesen új impulzust fog hozni, rutinjával remélhetőleg hasonló sikereket ér el nálunk is, mint eddigi pályafutásai során. Az edző mellett visszatér együttesünkhöz Nagy Bálint kapus, aki egy év méhkeréki kitérőt tett. A hálóőr legutóbbi körösladányi szereplésekor már bizonyította, hogy posztján kimagaslót képes nyújtani.

Távozók is vannak természetesen, korábban már beszámoltunk Somogyi János és Komódi Balázs elvesztéséről, nyílt titok továbbá az is, hogy a következő idényben Bakos József sem futballozik már csapatunkban, a többszörös gólkirály abbahagyja a pályafutását. A sport terén teljesen nem áll le a játékos, játékvezetőként tovább tevékenykedik majd, melyhez sok sikert kívánunk neki.

Fodor Sándort és Nagy Bálintot pedig köszöntjük csapatunkban, sok sikert kívánunk nekik a következő idényben!

Érkezők: Fodor Sándor (edző), Nagy Bálint (Méhkerék), Knyihár Dániel (Méhkerék)
Távozók: Somogyi János (edző), Komódi Balázs (Méhkerék), Bakos József (abbahagyja)

Frissítés (18:20):

Méhkerékről Knyihár Dániel is csatlakozik csapatunkhoz. A játékos az NBIII-as idényben 26 mérkőzésre lett nevezve, ebből 22-szer kezdőként lépett pályára. Öt méhkeréki szezon után vált csapatot a 27 esztendős futballista.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × öt =