Körösladányi MSK

Somogyi mester keze alatt szép eredmények születtek Körösladányban

Távozó trénerünk értékelte a csapat mögött hagyott szezont, illetve az itt eltöltött két és fél évről is beszélt. Úgy gondoljuk, hogy Soma irányításával szép eredményeket értünk el, ami miatt csak köszönettel tartozunk neki. Mindazonáltal Fodor Sándor érkezésével a már megkezdett munkát lehet tovább folytatni, esetleg előrébb lépkedni.

 

– Télen két meghatározó játékost veszítettünk el, akiket próbáltunk pótolni több-kevesebb sikerrel. A télen leigazolt Budás Gergőtől vártuk volna a gólokat, azonban ő sérüléssel bajlódott az egész tavaszi idény alatt, így változtattam a csapat szerkezetén, előrébb került Papp Zs., aki így Bakos J. mellett gólfelelős lett. Papp Zs. előrébb tolása jó húzásnak tűnt, hiszen meg sem állt a gólkirályi címig, amihez tavasszal 15 találattal járult hozzá. Az utolsó félév összességében viszont nem úgy sikerült, ahogyan azt szerettük volna, gondolok itt főleg az elért pontokra, bár a bajnokság egészét nézve a csapat elégedett lehet a negyedik pozícióval – értékelte a mögöttünk hagyott szezont Somogyi mester.

Somogyi János még a 2014/15-ös bajnoki szezon felénél csatlakozott hozzánk, a tizenharmadik helyen vette át az együttest. Abban a szezonban a 9. helyig tornáztuk magunkat előre, majd a 2015/16-os idényben az ötödik helyen értünk célba. Ezt is túlszárnyalva idén negyedikek lettünk, de arról sem feledkezhetünk meg, hogy 2016-ban a Békés Megyei Kupát is elhódította csapatunk.

– Köszönettel tartozom mindenkinek, akik megadták a lehetőséget számomra, hogy Körösladányban irányítsam a csapatot. Úgy gondolom, nem okoztunk csalódást, hiszen két és fél éve télen a 13. helyen vettem át a gárdát, és szépen lépkedtünk előre az idő teltével. Elmondhatom továbbá azt is, hogy sok sportbarátot szereztem Körösladányban ezen idő alatt – foglalta röviden össze az eltöltött éveket Soma.

Edzőnk a folytatásban szeretne feltöltődni, aztán ahogy ő fogalmazott, amennyiben még egyszer lesz lehetősége irányítani egy csapatot azt vélhetően szívesen fogadja, de ha nem így történik, akkor sem éri csalódás, hiszen a pályán és azon kívül eltöltött idejével maximálisan elégedett, úgy gondolja, most már jöjjenek a fiatalok.

– Még egyszer meg szeretném köszönni mindenkinek a bizalmat, remek két és fél évet töltöttem Körösladányban. Mindenkinek további sikereket szeretnék kívánni a magánéletben és a sportban egyaránt – zárta velünk beszélgetését a mester, akinek mi sem kívánhatunk mást, mint jó egészséget,  és ha még úgy hozza az élet, akkor sok sportsikereket!

Csapatunk a nyári pihenőjét tölti jelenleg, a XXII. Körösladányi Napok után kezdjük meg a felkészülést, viszont az alapozást már szeretnénk teljes kerettel kezdeni. Minimális célkitűzésünk jelenleg a felsőházba való bekerülés, de ahogy azt már az előző két évben megszokhattuk, a következő idényben is melegség tölthetné el a szívünket, ha a dobogóért is harcba szállhatnánk.

 

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

nyolc + 15 =