Körösladányi MSK

Izgalmas összecsapáson vívtuk ki a továbbjutást érő sikert

Jól kezdtük az OMTK elleni mérkőzésünket, hiszen az első bő 35 perc egyértelműen csapatunké volt, ebben az időszakban tettünk szert kettő-nullás előnyre. A második félidőben viszonylag korán jött a hazai szépítés, így pedig izgalmas lett a találkozó vége.

 

Nagy iramban kezdte csapatunk a mérkőzést, ráadásul az első perctől kezdve próbáltuk kapujuk elé szorítani a hazaiakat. Ennek elég korán eredménye lett, hiszen a 7. percben Kéki Csaba megszerezte csapatunknak a vezetést. A szélen remek támadást vezettünk, többen labdához értek mire Kéki ziccerbe került, játékosunk pedig oldalról vette be a hazai kaput. (0-1) A folytatásban egy Papp Zs. – Laksteter összjátékot láthattunk, előbbi játékosunk viszont nagy helyzetben nem tudta átjátszani a kapust. Az újabb gólra így sem kellett sokat várnunk, hiszen a 29. minutumban sarokrúgást végeztünk el, melynek végén Kovács Dávid István a saját kapujába juttatta a lasztit. (0-2)

A második találat mintha túlságosan megnyugtatta volna a csapatot, és az első félidő hajrája az Orosházáé volt. Buza kétszer is próbálkozott kapura lövéssel, igaz egyszer sem talált kaput, de jelzés értékű volt. A fordulás után sajnos elég korán szépített a hazai gárda, egy bal oldali beadásból Buza Barnabás volt eredményes. (1-2) Természetesen a gól inkább a hazaiakat tüzelte fel, de mi is tudtuk, hogy ebből a meccsből még bármi lehet. Az 55. percben közel jártunk a gólhoz, Zsíros egy szabadrúgás után tudott fejelni, a labda viszont a lécről kijött.

A második félidőben már a sárga lapok is előkerültek, volt néhány elkésett belépő. A 61. minutumban eldönthettük volna a meccset, ám Burai remek labdájából hiába került ziccerbe Papp, a kapus hárítani tudta a lehetőséget. Bő tíz perccel ezután a másik oldalon Buza passzából Mucsi is ziccerben lépett ki, de Nagy B. is védett, ekkor lábbal. A lefújás előtt tíz perccel még egyszer kellett Nagy kapusnak védenie, majd a mérkőzést egy hazai szabadrúgás zárta a hosszabbításban, de gól már nem született.

Ezzel a győzelemmel csapatunk a második körbe került, melynek mérkőzéseit augusztus 16-án rendezik meg.

OMTK-ULE — Körösladány MSK 1 – 2 (0 – 2)
Gólszerzők:
Buza B. az 51. ill. Kéki Cs. a 7. és Kovács D. (ög.) a 29. percben.
Sárga lap: Szabó N. az 58., Futaki K. a 78. ill. Zsömbörgi M. a 62., Viczián D. a 86. és Juhász D. a 90. percben.

OMTK-ULE: Marunák L. – Debreceni P., Kovács D. (Harmati A. a 84’), Buza B., Kánya P. (Barna M. a 73’), Deli L., Futaki K., Mucsi D. (Kasza I. a 73’), Elekes K., Szabó N., Horváth M.

Vezetőedző: Czollner Gábor

Körösladány MSK: Nagy B. – Zsömbörgi M., Viczián D., Knyihár D., Kéki Cs. (Szarka Z. a 63’), Papp Zs., Zsíros P. (Kristóf G. a 82’), Ruzsa Z., Juhász D., Hajdu Zs., Laksteter J. (Burai I. D. az 57’)

Vezetőedző: Fodor Sándor

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

11 − három =