Körösladányi MSK

Kiengedtük a kezünkből a győzelmet Szeghalmon

Jól kezdtük az első félidőt, vezetést szereztünk, majd emberelőnybe kerültük, a lefújáskor viszont a gólok és a kiállítások terén is egállal zárult a találkozó. Jövő héten érzékeny veszteség lehet majd Papp Zs.

 

Nagyon jól indult a mérkőzés számunkra, hiszen egy szeghalmi egyéni hiba végén már a negyedik percben előnybe kerültünk Cserna Richárd öngóljával. (0-1) Ez némileg megadta a meccsnek az alaphangot, illetve a csapat is nyugodtabban futballozhatott. A 28. percben Boruzs Krisztián kiállításával emberelőnybe kerültünk, ezt pedig még a szünet előtt ki is használtuk, hiszen Papp Zsoltnak köszönhetően kettőre nőtt az előnyünk. (0-2) Igaz az előny növelése után rögtön egálra hoztuk a létszámot, ugyanis gólszerzőnket műesésért második sárga lappal kiállították.

A második játékrészt ugyan aktívabban kezdtük, de a szeghalmi kapu előtt rendre rossz döntéseket hoztunk, pedig egy újabb gól biztosan eldöntötte volna a találkozó sorsát. A házigazdák aztán Tóth Gábor révén a 66. percben szépítettek (1-2) ez pedig nagy lökést adott a hazaiaknak. Ahogy az OMTK ellen is, szombaton kapkodóvá vált a játékunk, Szeghalmon viszont ezt kihasználta az ellenfél. Mészáros Máté a 74. percben kettő-kettőre alakította a találkozó állását. (2-2) A szűk negyedóra hajrát nagyon megnyomta csapatunk, két ziccert is hibáztunk, de a Szeghalomnak is lett volna egy meccslabdája, amivel nem éltek.

Kettő-nullás előnyről sajnos két pontot veszítettünk hétvégén, pedig a szünetben nem sokan gondolták volna, hogy a hazaiak pontot mentenek a bajnoki rajton.

Jövő hétvégén bajnoki mérkőzésen a Jamina csapatát fogadjuk hazai környezetben, de még előtte szerdán a Szarvassal is meccselünk az országos kupában.

Szeghalmi FC – Körösladány MSK 2 – 2 (0 – 2)
Gólszerzők:
Tóth G. a 66., Mészáros M. a 74. ill. Cserna R. (ög.) a 4. és Papp Zs. a 41. percben.
Sárga lap: Tatár S. a 37., Turcsek Sz. a 63., Kovács Z. a 79., Baranyi S. a 92. ill. Zsömbörgi M. a 27., Viczián D. a 32. percben.
Kiállítva: Boruzs K. a 28. ill. Papp Zs. a 41. percben.

Szeghalmi FC: Baranyi S. — Tatár S., Veres Zs., Mező S., Juhász T. (Mészáros M. a 64’), Boruzs K., Turcsek Sz., Cserna R., Abdul (Boruzs J. a 64’), Gál L. (Kovács Z. a 64’), Tóth G. (Hajdú B. a 79’)

Vezetőedző: Turcsek Zoltán

Körösladány MSK: Nagy B. — Ruzsa Z., Juhász D., Knyihár D., Kéki Cs., Papp Zs., Zsömbörgi M. (Szarka Z. a 39’), Hajdu Zs., Zsíros P. (Kristóf G. a 79’), Viczián D., Laksteter J.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × 3 =