Körösladányi MSK

A Jamina ellen kell visszatérni a helyes útra

Nincs sok pihenője csapatunknak, hiszen szombaton már újra pályára lépünk a Jamina ellen egy bajnoki mérkőzésen. Sajnos a Szeghalom és a Szarvas ellen is rengeteg ziccert puskáztunk el, ezen a folytatásban javítanunk kell, ha pontokat akarunk szerezni.

 

Egyelőre úgy tűnik, hogy csapatunk a befejezésekkel áll hadilábon, ráadásul a védelmünk is megingatható volt Szarvason. Ezeket a csőziccereket a jövőben gólra kell váltanunk, hiszen ahogy azt szerdán is láttuk, ha a helyzeteinkkel élünk, akkor simán nyerhettünk volna a kupameccsen is. Az előző napokat mindenesetre félre kell tenni és előre tekinteni. Soros ellenfelünk a Jamina csapata lesz, akik a nyár folyamán erősödtek, illetve már az előző szezonban sem mondhattuk rájuk azt, hogy nem képesek a meglepetésre. Sajnos ezt a fajta „meglepetést” tavasszal a saját bőrünkön tapasztaltuk, mert hazai pályán legyőztek minket.

Hétvégén viszont roppant fontos lenne a három pontot bezsebelni, mert a csapatnak is egy plusz lökést jelentene, ami már csak azért is fontos, mert az első hazai meccsünk után kétszer megyünk idegenbe, ráadásul sorrendben előbb a Kondoros otthonába, majd Méhkerékre. Ezek sokkal nehezebb találkozók lesznek az eddigieknél. Mindent összevetve maximális teljesítményt nyújtva kell szombaton pályára lépni, mert a szurkolók győzelmet várnak, a nagy derbik előtt pedig kötelező lenne bezsebelni a három egységet. Mi bízunk a fiúkban, a pályán mindenkitől a maximumot várjuk. Hajrá Ladány!

2017. augusztus 19., 17:30
Körösladány MSK – Jaminai SE

Örökmérleg:

Körösladányi győzelmek: 5
döntetlenek: 4
Jaminai győzelmek: 3

Körösladány – Jamina 0-2 (2017)
Jamina – Körösladány 2-2 (2016)
Körösladány – Jamina 3-2 (2016)
Jamina – Körösladány 1-2 (2015)
Körösladány – Jamina 2-2 (2015)
Jamina – Körösladány 2-2 (2014)
Körösladány – Jamina 2-0 (2014)
Jamina – Körösladány 0-5 (2013)
Jamina – Körösladány 1-4 (2011)
Körösladány – Jamina 1-1 (2010)
Körösladány – Jamina 0-1 (2010)
Jamina – Körösladány 3-2 (2009)

További párosítások a Megye I-ben: Békéscsabai Előre II. – Gyulai Termál, Szarvas – Dévaványa, Mezőhegyes – Vésztő, Méhkerék – Szeghalom, Kondoros – Rákóczi Vasas

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × 1 =