Körösladányi MSK

Hazai pályán mattoltuk a Jamina csapatát

A második bajnoki fordulóban hazai környezetben lépett pályára csapatunk, ahol vendégünk a Békéscsabai Jamina volt. A mérkőzés előtt bíztunk benne, hogy a három pontot sikerül megszereznünk, ezt a célt pedig viszonylag könnyedén teljesítette a csapat, sikerrel hangoltunk az előttünk álló derbikre.

 

Már a mérkőzés elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, hiszen a Jaminát a saját kapuja elé szorítottuk. Ennek eredménye negyedóra után lett, amikor Hajdu bepasszából Kéki Csaba tudott betörni a tizenhatoson belülre, majd okosan a jobb alsóba gurította a pöttyöst. (1-0) A gól után is támadásban maradtunk, szinte egyből jöhetett volna az újabb gólunk, de Hajdu átlövését Borbély a jobb felsőből ütötte ki. Volt kapusunknak a 27. minutumban már nem volt ekkora szerencséje, mert Kristóf G. szögletét Viczián Dániel két védő szorongatásában bólintotta a kapuba. (2-0) A Jamina az első játékrészben nem nagyon tudott veszélyt kialakítani a kapunk előtt, két szögletet harcoltak csupán ki, de ezekből sem lett nagyobb zavar. Nem úgy a másik oldalon, amikor Zsömbörgi fejelte a labdát az oldalsó lécre, majd Burai centerezése ment el centikkel az érkező lábak előtt.

A második félidőben sem változott a játék képe, és viszonylag korán, már az 51. percben növelni tudtuk az előnyünket. Hajdu ismét remekül hozta játékba Kéki Csabát a jobb oldalon, aki Borbély kapus lábai felett-mellett a hálóba passzírozta a lasztit. (3-0) Ezután következett Takács tizenöt méterről leadott lövése, ami nem talált kaput, majd Szarka remek meglátásának hála, Laksteter Jován mellre tudta venni a neki szánt labdát, majd mattolta a Jamina kapusát. (4-0) Mindez a hatvanadik percben történt, tehát még bő félórája volt a csapatoknak a gólszerzésre, de találatot már csak a vendégek értek el. A 70. minutumban labdát veszítettünk, ami után Frankót ugratták ki a társak, a játékos lövését még Nagy B. védeni tudta, de a kipattanót az érkező Nyúl Gábor a kapunkba passzolta. (4-1) A folytatásban mindkét oldalon maradtak ki lehetőségek, de összességében végig kézben tartottuk a meccset, megérdemelten zsebeltük be a három pontot.

Egy hét múlva szombaton Kondoroson lépünk pályára, soros ellenfelünk a második fordulóban vereséget szenvedett.

Körösladány MSK – Jaminai SE 4 – 1 (3 – 0)
Gólszerzők:
Kéki Cs. a 15., az 51., Viczián D. a 27., Laksteter J. a 60. ill. Nyúl G. a 70. percben.
Sárga lap: Laksteter J. a 38. ill. Szabó I. a 35., Kerekes A. a 38., Bencsik Cs. a 70., Nyúl G. a 77., Faragó L. a 80. és Mengyán L. a 86. percben.
Jók: Viczián D., Szarka Z., Kéki Cs., Burai I. D. ill. Frankó M., Nyúl G.

A mérkőzésről készült képgalériát ide kattintva megtekintheti!

250 néző

Körösladány MSK: Nagy B. — Zsömbörgi M., Viczián D., Knyihár D. (Farkasinszki L. a 81′), Kéki Cs., Kristóf G., Szarka Z., Juhász D. (Takács B. a 46′), Burai I. D., Hajdu Zs. (Paulik Á. a 65′), Laksteter J.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Jaminai SE: Borbély Z. — Horváth M. (Sipaki P. a 72′), Nyúl G., Mengyán L., Faragó L., Frankó M., Kovács I., Kerekes A., Danczik P. (Gál F. a 61′), Szabó I. (Gajdács M. a 46′), Bencsik Cs.

Vezetőedző: Pozsár Gábor

Fodor Sándor — Végig uraltuk a játékot, kontroll alatt tartottuk a mérkőzést. Megérdemelten nyertünk.

Pozsár Gábor — Gratulálok a Körösladány megérdemelt győzelméhez. Küzdöttek a srácok, de ma ennyire tellett.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

8 − 5 =