Körösladányi MSK

Igazságos döntetlen született a kondorosi rangadón

A mérkőzés összképe alapján igazságosnak mondható döntetlen született a kondorosi összecsapásunkon, ahol mindkét fél vezetett egyszer-egyszer, végül viszont az egy ponttal kellett beérnie mindenkinek. A helyzeteink szombaton is megvoltak, de legtöbbjük kimaradt.

 

A kondorosi melegben aktívan kezdte csapatunk vendégként is a találkozót, ami helyzetekben is megmutatkozott, hiszen Kristóf szöglete után Laksteter a kapufára fejelte a pöttyöst, majd Zsömbörgi fejese is veszélyes volt, szintén egy sarokrúgás után. Ezt követően a Kondoros is próbált helyzeteket kialakítani, de igazi veszélyig nem jutottak, majd csak a 31. percben, amikor megszerezték a vezetést. Borgulya szélről végezhetett el szabadrúgást, amit a rövidre tekert, ott pedig Süli András érkezett mintaszerűen, és a hálónkba bólintotta a labdát. (1-0) A félidő vége előtt lehetett volna válaszunk a gólra, de Papp Zs. középre tett labdájánál Kéki hiába tüzelt, a hazai kapus bravúrral hárított.

A második félidő elejét, hasonlóan az elsőhöz megpróbáltuk megnyomni, így újabb helyzeteket tudtunk a kialakítani. Az 50. percben Kéki Cs. jobb szélről tette középre a labdát, ahol Papp Zsolt érkezett, és lőtt. A labda a kapus lába között átment, de játékosunknak még rá kellett segíteni, hogy a gólvonalon is áthaladjon a laszti. (1-1) Három perccel később hasonló támadást vezettünk, mint az első gólnál, most is Kéki adta a gólpasszt, de most Laksteter Jován érkezett, és a kapus mellett a hálóba passzolta a labdát. (1-2) A gyors fordítás lendületet adott a meccsnek, a semleges nézők jól szórakozhattak. Az ivószünet után aztán a Kondoros nagyon nyomott, több szabadrúgást és szögletet is elvégezhettek. Az egyenlítés viszont nem rögzített helyzetből történt, a 73. minutumban Péli Tamást ugratták ki remekül, aki tizenöt méterről célba is vette a kapunkat, sikeresen. (2-2)

Az utolsó negyedóra hangulata így adott volt, hiszen mindkét gárda próbálta a mindent eldöntő harmadik találatot megszerezni, ami szombaton elmaradt. Kéki Cs. lábában is benne maradt a gól, akinek a lövése a kapusban halt el, ha az bemegy, akkor három ponttal távozhattunk volna Kondorosról, de összességében igazságos eredmény született.

Kondorosi TE – Körösladány MSK 2 – 2 (1 – 0)
Gólszerzők:
Süli A. a 31., Péli T. a 73. ill. Papp Zs. az 50. és Laksteter J. az 53. percben.
Sárga lap: Murvai D. a 15., Borgulya T. a 20., Süli A. a 29. ill. Kéki Cs. az 58., Zsömbörgi M. a 75., Kristóf G. a 77., Paulik Á. a 88. és Knyihár D. a 92. percben.

Kondorosi TE: Magony G. — Murvai D., Farkas J., Lakatos E., Borgulya T., Harangozó K., Süli A., Okos I. (Vajgely Gy. a 84’), Vozár D., Takács M., Péli T.

Vezetőedző: Janis János

Körösladány MSK: Nagy B. — Zsömbörgi M., Viczián D., Knyihár D., Kéki Cs., Papp Zs., Kristóf G., Zsíros P., Burai I. D. (Takács B. a 67’), Hajdu Zs. (Paulik Á. a 81’), Laksteter J.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 5 =