Körösladányi MSK

Az első bekapott gól eldöntötte a meccset, nincs ekkora különbség a csapatok között

Sajnos izgalmas találkozón három-null arányban alulmaradtunk a Méhkerék ellen, de az eredmény ellenére nem volt sima a találkozó. Az első félidő a hazaiaké volt, a másodikban pedig inkább mi voltunk veszélyesek, de a 71. percben lőtt hazai gól eldöntötte a találkozót. A hajrában kinyíltunk, így a vége háromgólos különbség lett, de ennyi nincs a két csapat között.

 

Az első félidő puhatolózó játékot hozott, kevés eseménnyel. A kevés esemény ellenére a Méhkeréké lett volna ez a félidő, ha pontozás lenne a fociban, a hazaiak sokkal aktívabbak voltak. Előbb Geiger próbálkozása okozhatott volna veszélyt, majd Krajcs húsz méterről leadott lövése megcsúszott a vizes füvön, de kicsivel elkerülte a kaput. A mi részünkről elsőnek egy Ruzsa Z. fejest jegyezhettünk fel, de komoly veszély ebből sem lett, ahogy a másik oldalon Nagy G. ígéretesnek tűnő szabadrúgásából sem. Tőlünk még egyszer Hajdu Zs. próbálkozott távoli lövéssel, de Patkának ekkor sem volt dolga, míg a félidő utolsó öt percében Nagy kapusnak többször is jól kellett kimozdulnia a kapujából, mivel a hazaiak több sarokrúgást is elvégeztek ebben az időszakban, igaz eredmény nélkül.

A második félidő elején csapatunk volt aktívabb, ez helyzetekben is megmutatkozott. Zsömbörgi remek passza után Kéki ugrott ki, de lövése elkerülte a kaput, majd egy remek beívelés után Patka kapus az üresen érkező támadónk elől jókor húzta le a lasztit. A 61. percben aztán Ruzsa Z. a szélen indította Burait, aki centerezett, Wéber pedig becsúszva tisztázott szögletre. Ezt követte Hajdu újabb próbálkozása, de a kapust ez sem tornáztatta meg. A 63. minutumban nagy helyzetet puskáztunk el, mivel Burai jó ütemben lépett ki, de mire a tizenhatoshoz ért, már két védő is utolérte. A visszajátszott labdából végül ugyan lett lövés, de egy védő beleért. A 67. minutumban aztán Geigert lövése jelezte, hogy a Méhkerék sem szeretné átaludni a második félidőt, nem sokkal később pedig nagy ziccert hibáztunk. Hajdu kilépése után védője szorításában kapu mellé lőtt jó helyről.

A 70. percben aztán megtörte a jeget a hazai csapat, Sztojka tudta magát a tizenhatosunkon belülre bejátszani, majd az üresen érkező Komlósi György elé tálalt, aki gólt ért el. (1-0) A 77. percben nagyon jó helyről kaptunk szabadrúgást, ez igazi egyenlítési lehetőség volt, de Kristóf csúnyán kapu fölé lőtte a lehetőséget. A hajrában a Méhkerék visszább állt, csapatunk pedig mindent egy lapta feltéve kitámadt. Ennek eredménye az lett, hogy a 84. percben Komlósi védőnk mellett húzta meg a labdát, majd a centerezéséből Sztojka Ádám volt eredményes. (2-0) Három perccel később pedig egy labdavesztés után újból mattolta a védelmet a hazai csapat, Geiger kiugratása után Sztojka Ádám újból eredményes volt. (3-0)

A három-nullás eredmény nem tükrözi a két csapat közötti különbséget, a találkozó összképe alapján tipikus egygólos meccsről beszélhetünk, amit most a Méhkerék szerzett. A mutatott játékot kell tovább építenünk a következő hetekre.

Méhkeréki SE – Körösladányi MSK 3 – 0 (0 – 0)
Gólszerzők:
Komlósi Gy. a 70., Sztojka Á. a 84. és a 87. percben.
Sárga lap: Sztojka Á. a 24., Krajcs G. a 32., Bondár A. a 63., Szabó Cs. a 76. és Patka Gy. (mind az öt Méhkerék) a 76. percben.

460 néző

Méhkeréki SE: Patka Gy. – Boros Á., Szabó Cs., Wéber L., Krajcs G. (Kovács Gy. az 59’), Nagy G., Piti L. (Komlósi M. a 72’), Sztojka Á. (Popovics M. a 90’), Ruzsa Sz., Fülöp T., Geiger N. (Komódi B. a 87’)

Vezetőedző: Bíró Róbert

Körösladány MSK: Nagy B. – Zsömbörgi M., Ruzsa Z., Viczián D., Knyihár D. (Takács B. a 73’), Kéki Cs., Papp Zs., Kristóf G. (Farkasinszki L. a 89’), Zsíros P., Hajdu Zs. (Paulik Á. a 80’), Laksteter J. (Burai I. D. a 46’)

Vezetőedző: Fodor Sándor

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 + húsz =