Körösladányi MSK

Zsíros gólja döntött a jó erőkből álló Mezőhegyes ellen

Sportszerű mérkőzésen a jó erőkből álló Mezőhegyes csapatát győztük le egyetlen góllal, melynek szerzője Zsíros Péter volt. Kétszer a kapufát is eltaláltuk, így összességében jó mérkőzést játszottunk, jól is futballoztunk, de a helyzetkihasználáson még mindig van mit javítani.

 

Nagy iramban kezdődött a mérkőzés, Papp Zs. már a találkozó elején gólt is szerezhetett volna, ám a tizenhatosról kapura tekert labdája a kapufa oldaláról kifelé pattant. A folytatásban Hajdu és Kéki is próbálkozott lövéssel, azonban ezeknél a lehetőségeknél volt kapusunk bravúrral védett, majd a 25. percben a sokadik Kristóf szöglet megtörte a jeget. A sarokrúgás után Zsíros Péter tudott fejelni, a labda pedig a hálóban landolt, igaz ehhez a gólhoz kellett a vendégek kapusának hibája is. (1-0) Az első játékrészben a vendégek kontrákra próbáltak meg alapozni, de veszélyt nem teremtettek a kapunk előtt, a másik oldalon viszont egy röviden kifejelt labdát Papp Zs. húsz méterről tűzött kapura, Kasik pedig szögletre tolta a lehetőséget.

A második játékrészben sem lehetett okuk panaszra a nézőknek, a Mezőhegyes részéről is volt már veszélyesnek tűnő támadás, Ács egy keresztbe ellőtt labdáról maradt le kicsivel. Nem sokkal később Kéki remek beadását Papp fejelte kapura, de Kasik a helyén volt, míg a másik oldalon egy távoli lövést kellett Nagy kapusnak védenie. Részünkről még Pappnak lett volna lehetősége gólt szerezni, de jó helyzetben csak a felső lécet találta el, így az eredmény már nem módosult. Összességében nagy iramú mérkőzést játszottak a felek, ahol megérdemelt győzelmet arattunk. A jó játék ma is adott volt, a helyzetkihasználással viszont továbbra is hadilábon állunk.

Körösladányi MSK – Mezőhegyesi SE 1 – 0 (1 – 0)
Gólszerző:
Zsíros P. a 25. percben.
Sárga lap: Lugasi M. a 33. és Dócza G. (mindkettő Mezőhegyes) a 36. percben.

200 néző

Körösladányi MSK: Nagy B. — Zsömbörgi M., Ruzsa Z., Viczián D., Knyihár D., Kéki Cs. (Takács B. a 86’), Papp Zs., Kristóf G. (Paulik Á. a 84’), Zsíros P., Hajdu Zs., Laksteter J. (Burai I. D. az 59’)

Vezetőedző: Fodor Sándor

Mezőhegyesi SE: Kasik V. — Ács L., Dajcs Gy., Dajcs Á., Lugasi M. (Lukács L. a 89’), Jámbor J., Ibrányi L., Nagy Sz. (Szabó Á. az 54’), Szlovák N. (Rotár P. a 76’), Karancsi N. (Gazsi B. a 86’), Dócza G.

Vezetőedző: Ölei Dezső

Fodor Sándor: Nagyon értékes győzelmet arattunk a jó erőkből álló és sportszerűen futballozó Mezőhegyes ellen. Ha a helyzeteinket jobban kihasználjuk, akkor a gólkülönbség nagyobb lehetett volna.

Ölei Dezső: Egy jó csapat ellen kaptunk ki, sajnos egy balszerencsés góllal.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × kettő =