Körösladányi MSK

Előnyből kaptunk ki Szarvason, pedig gólokkal nyerhettünk volna

Ilyen nincs! Gondolhatná az, aki látta a mai meccsünket Szarvason, mert kihagytunk annyi helyzetet, hogy ha csak a felét értékesítjük, simán nyerünk. A szarvasiak ellen nem megy nekünk, a hazaiak pedig a kevés lehetőséggel is maximálisan éltek szombaton.

 

Kisebb hazai lehetőségekkel indult a szarvasi találkozó, de elég korán magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, és átvettük az irányítást. Sok helyzetet ki is dolgoztunk, elég csak felsorolni is őket. Ruzsa egy szöglet után sarokkal irányította kapura a labdát, Lévai kapus bravúrral védett, majd Hajdu passza után Knyihár került helyzetbe, de rossz megoldást választott, így a gól elmaradt. Ezután Takács lövése következett, ami a hazai kapusról kijött, Papp Zs. pedig közelről ismét a kapust találta telibe. A sok kimaradt helyzet után a 41. percben Burai lépett ki ziccerben, Lévai mellett eltolta a labdát, a kapus pedig csak szabálytalankodni tudott, így büntetőt kaptunk. A pontrúgást Ruzsa Zoltán magabiztosan értékesítette. (0-1) A félidő vége előtt Burai még egyszer helyzetbe került egy hátul elpasszolt labda után, de a hazai hálóőr a helyén volt ismét.

A második félidőt is próbáltuk megnyomni, ennek eredményeképpen Papp Zs. és Kéki előtt is adódott lehetőség, előbbi nagyobb volt, de összességében mindkét lövést hárította a kapus. A 72. minutumban pedig jött a hidegzuhany, egy szélről beívelt labdát Moldván Krisztián vett át, majd egy igazítás után a hosszú felsőbe tüzelt. (1-1) Nem is kellett ennél több, ez megdobta a hazai publikumot, és a 77. percben már a vezetésnek örülhettek: ismét egy beadás után született a gól, kisebb kavarodásból Zima Dániel volt eredményes. (2-1) A hajrára teljesen beszorítottuk a hazaiakat, akik már csak az eredményt védték, a végén még Kristófnak volt egy remek lehetősége, de a kígyótérről leadott lövését fejjel hárította egy védő, ami egyébként valószínűleg gól lett volna.

Ugyanúgy, ahogy a kupameccs után, most is bosszankodva jöhetünk el Szarvasról, mert rengetek helyzetet puskáztunk el, tehát igazából megvertük saját magunkat.

Szarvasi FC – Körösladányi MSK 2 – 1 (0 – 1)
Gólszerzők:
Moldván K. a 72., Zima D. a 77. ill. Ruzsa Z. (11-esből) a 41. percben.
Sárga lap: Lévai B. a 40., Viszkok D. a 65., Bakró G. a 86. ill. Burai D. I. a 19. és Zsíros P. a 89. percben.

Szarvasi FC: Lévai B. — Zima D., Viszkok D. (Kukovecz D. a 70’), Klimaj Z., Furár R., Bakró G., Moldván K., Somogyi J., Farkas N. (Magyar M. az 58’), Kriska N., Szikora M.

Vezetőedző: Rétes Pál

Körösladányi MSK: Nagy B. — Zsömbörgi M., Viczián D., Ruzsa Z., Knyihár D. (Farkasinszki L. a 73’), Takács B. (Laksteter J. a 70’), Papp Zs. (Kéki Cs. az 52’), Kristóf G., Zsíros P., Burai D. I., Hajdu Zs. (Paulik Á. a 63’)

Vezetőedző: Fodor Sándor

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kilenc − 7 =