Körösladányi MSK

A Békéscsabai Előre II. csapatát látjuk vendégül szombaton

Ismeretlen vizekre evez csapatunk, hiszen soron következő ellenfelünk a Békéscsabai Előre II. számú csapata lesz, akik ellen még nem játszottunk tétmérkőzésen. Az eddig hibátlanul teljesítő együttes ellen nehéz dolgunk lesz, még hazai környezetben is.

 

Hullámzóan teljesít együttesünk a bajnokságban, a legfőbb problémánk pedig továbbra is az, hogy a helyzeteinket nem értékesítjük, vagy legalábbis kevés százalékban. Ezen hamar változtatnunk kell, mert nagyon szoros a bajnokság állása, és úgy tűnik, hogy a felsőházba való bekerülésért nagy lesz a küzdelem. Következő ellenfelünk a Békéscsabai Előre II. lesz, akik tavaly még egy osztállyal feljebb vitézkedtek, most pedig hibátlanul állnak a bajnokságban, mind az öt mérkőzésüket megnyerték eddig. A gólarányuk is magáért beszél, hiszen csak négyszer vették be az ellenfelek a kapujukat.

Néhány szó csapatunk eddigi szerepléséről: igen hullámzó eddig a produkció, hiszen sikerült már komolyabb csapatokat is megfognunk, ámbár múlt héten például egy nyerhető mérkőzést buktunk el, ahol viszont értékes három pont úszott el számunkra. A folytatásban a helyzetkihasználáson meg kell próbálni változtatni, főleg a békéscsabai csapat ellen, hiszen hétvégén kevés helyzetből kell eredményeket elérnünk.

A két fél tétmérkőzésen még nem találkozott egymással, így örökmérlegről nem írhatunk, de reméljük, hogy sikerül meglepetést okoznunk és a hazai pálya előnyét maximálisan kihasználjuk. Hajrá Ladány!!!

2017. szeptember 23., 16:00
Körösladányi MSK – Békéscsabai Előre II.

További párosítások: Jamina – Rákóczi Vasas, Szeghalom – Gyulai Termál, Vésztő – Dévaványa, Kondoros – Mezőhegyes, Méhkerék – Szarvas

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 + tíz =