Körösladányi MSK

Értékes három pontot szereztünk a Rákóczi Vasas otthonában

Az elvárást teljesítettük Orosházán, ahonnan elhoztuk mind a három pontot. Ez azért volt nagyon fontos számunkra, mert így közelebb kerültünk a rivális csapatokhoz, akik így „lőtávolba” kerültek. A mérkőzésen Knyihár D. duplázott.

 

Az első félidő elejét az Orosháza megnyomta, ennek eredménye is lett, igaz gólig nem jutottak. Már az első percekben egy szögletet követően a kapufánkon csattant a labda, majd Nagy kapusnak is kellett egyet védenie, igaz inkább biztonsági védés volt ez, nem tekinthető bravúrnak. Csapatunk aztán az első lehetőségéből gólt szerzett a mérkőzés 15. percében. Zsírós P. adta középre a labdát, ahol Knyihár Dánielt találta meg a laszti, ő pedig a kapuval szemben állva remek gólt szerzett. (0-1) A folytatásban inkább mi irányítottunk, kisebb lehetőségek viszont itt is, ott is voltak. Mondhatjuk, hogy már mindenki a félidőt várta, amikor Takács révén növeltük előnyünket. Hajdutól indult a támadásunk, aki Zsírost futtatta a szélen, ő pedig remekül vette észre középen Takács Balázst, aki a bal felsőbe tekerte a pöttyöst. (0-2)

A fordulást követően nem változott a játék képe, a második félidőben nagyon kevés eseményt lehet megemlíteni, inkább a mezőnyben gyűrték egymást a felek. Ez a játékrész is egy orosházi lehetőséggel indult, de a szabadrúgásukat kapu mellé tekerték. Zsíros jó helyről elvégzett szabadrúgása sem sikerült jobban, kaput ő sem talált pár perccel később. Ezután Takács lövésénél kellett résen lennie a hazai hálóőrnek, majd a 78. minutumban már ő sem segíthetett csapatán. Knyihár Dániel a körívnél szerzett labdát, ami azt jelentette, hogy a kapusra vezetheti azt, ő pedig nem is hibázott ziccerben. (0-3) A mérkőzést Boros beadása zárta hazai oldalról, amit Nagy B. lehúzott, majd a játékvezető lefújta a találkozót.

Küzdelmes mérkőzésen szereztük meg a három pontot Orosházán, ami ugyan nem jelenti azt, hogy helyezést javítunk a tabellán, de az élmezőny összerázódása miatt jó pozícióból várhatjuk a folytatást. Jövő héten a Gyulai Termált fogadjuk, majd Dévaványára utazunk.

Rákóczi Vasas SE – Körösladányi MSK 0 – 3 (0 – 2)
Gólszerzők:
Knyihár D. a 14., a 78. és Takács B. a 43. percben.
Sárga lap: Sajti B. az 54., Németh G. a 68., Mazán N. a 90. ill. Kristóf G. az 50. és Viczián D. a 75. percben.

200 néző

Rákóczi Vasas SE: Tóth K. — Ludányi P., Vili M. (Egry A. a 81′), Simon R., Bálint D. (Kiss Z. a 88′), Boros B., Nyéki B., Németh G., Dudás P. (Mazán N. a 37′), Márki M. (Albert L. a 73′), Sajti B.

Vezetőedző: Dávid Sándor Zsolt

Körösladányi MSK: Nagy B. — Ruzsa Z., Viczián D., Knyihár D., Takács B., Papp Zs. (Kéki Cs. az 58′), Zsíros P., Paulik Á. (Farkasinszki L. a 81′), Kristóf G., Hajdu Zs. (Juhász D. a 75′), Burai I. D. (Laksteter J. a 73′)

Vezetőedző: Fodor Sándor

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

16 − tizennégy =