Körösladányi MSK

Körösladány – Gyula: ellenfélként térnek vissza volt játékosaink szombaton

Több szempontból is érdekes mérkőzés következik szombaton, hiszen ellenfelünk az NBIII-ból kieső Gyula lesz. A fürdővárosi csapat kiesésével a legtöbb helyi játékos hazatért, így nyáron csapatunkból többen is Gyulára igazoltak. Ismerős arcok ellen meccselünk tehát szombaton.

 

Négy mérkőzéses veretlenségi sorozattal érkezik Körösladányba a gyulai csapat, akik eddig bizonyították, hogy az alsó házi együttesek ellen megy nekik a szekér, de most vélhetően szeretnék azt is megmutatni,  hogy az előttük lévő együttesek ellen is tudnak eredményesek lenni. Mi pont az ellenkezőjében bízunk, hiszen hazai környezetben nagyon fontos három pont lesz a tét, amit jó lenne bezsebelni, hisz akkor előrébb is léphetnénk a tabellán. A megfiatalított gyulai keret ellen egyébként nem elhamarkodott cél a győzelem, a mérkőzés előtt a nagy többség úgy vélekedhet, hogy a pontveszteség csapatunkat érzékenyen érintené.

Érdekesség, hogy a két fél bajnoki mérkőzésen még egyszer sem találkozott, így történelmet írunk hétvégén. További érdekesség, hogy a gyulai csapatban lesznek ismerős arcok. Nagy S., Kukla Zs. és Kormány L. alig fél évvel ezelőtt még körösladányi színekben kergette a labdát, de Kádár L. is futballozott nálunk, nem is olyan régen. Persze Fodor mester számára is nagy presztízzsel bírhat ez a találkozó.

Az elmúlt hetek alapján bizakodhatunk a jó folytatásban, hazai pályán pedig egyébként is elvárás a siker bárki ellen. Hajrá fiúk, hajrá Ladány!!!

2017. október 7., 15:00
Körösladányi MSK – Várfürdő-Gyulai TFC

A forduló további párosításai: Jamina – Dévaványa, Szeghalom – Vésztő, Mezőhegyes – Békéscsabai Előre II., Kondoros – Szarvas, Méhkerék – Rákóczi Vasas

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhét + kilenc =