Körösladányi MSK

Szomszédvári csatával folytatjuk a szezont, Dévaványán vendégeskedünk

A Megye I. osztály 10. fordulójában a szomszédvár Dévaványa csapatának otthonába látogatunk, ahol igazi rangadó vár csapatunkra. A jelenleg utolsó helyen álló dévaványai gárda ellen kötelező lesz begyűjtenünk a három pontot, ám korántsem lesz olyan könnyű dolgunk, mint ahogy azt hinnénk…

 

Csakúgy, mint a szeghalmi nyitányon, ez a mérkőzés is igazi rangadó lesz. A szomszédvári jelző általában garantálja az izgalmakat, és erre a találkozóra maximálisan igaz lesz, hogy a tabellán elfoglalt helyezések, illetve erőviszonyok kilencven percig biztosan eltűnnek. Ha az utóbbi évekre visszatekintünk, akkor azt láthatjuk, hogy bizony a dévaványai csapattal rendre jó és szoros meccseket játszottunk, a két csapat előzetes erőviszonyaitól függetlenül. A rangadótól elvonatkoztatva persze számunkra csak a három pont megszerzése lehet a cél, ám ez bizonyosan nem lesz olyan egyszerű, mint ahogy azt a tabellára tekintve gondolhatná bárki is.

A mérkőzés pikantériája, hogy Juhász D. és Kéki Cs. is nevelő együttese ellen lép pályára, míg a másik oldalon Molnár J. lehet az, aki két év körösladányi kitérő után most akár újra zöld-fehér mezben futhat ki a dévaványai gyepre, éppen ellenünk. Számunkra jó hír, hogy eltiltását tölti Ernyes R., aki így nem lesz ott a hazai támadósorban, igaz ő még ebben a szezonban nem volt eredményes, Barna T. viszont ott lehet, aki három góljával a legeredményesebb dévaványai játékos jelenleg.

A mérkőzésen a helyzetkihasználásnak nagy jelentősége lesz, valamint nem engedhetjük meg ellenfelünknek azt, hogy hazai pályán előnybe kerüljön, mert az végzetes lehet számunkra. Az örökmérleg alapján ellenfelünk áll jobban, de csak egy győzelemmel vagyunk lemaradva, amit akár hétvégén be is hozhatnánk. Mondanunk sem kell, hogy a három pont nagyon sokat jelentene csapatunknak, hiszen akár helyezést is javíthatnánk a forduló után. Hajrá Ladány!!!

2017. október 14., 15:00
Dévaványai SE – Körösladányi MSK

Örökmérleg:

Dévaványai győzelem: 4
döntetlen: 1
Körösladányi győzelem: 3

Előző mérkőzések:
Dévaványa – Körösladány 1-1 (2017)
Körösladány – Dévaványa 4-1 (2016)
Körösladány – Dévaványa 2-0 (2016)
Dévaványa – Körösladány 2-3 (2015)
Körösladány – Dévaványa 1-3 (2015)
Dévaványa – Körösladány 2-1 (2014)
Körösladány – Dévaványa 1-3 (2012)
Dévaványa – Körösladány 2-1 (2011)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × 1 =