Körösladányi MSK

Értékes három pont a zsebben a szomszédvár Dévaványa ellen

Az első félidő derekán szereztük meg a vezetést a dévaványai csapat ellen, majd ugyan uraltuk a mérkőzést, de csak a hajrában dőlt el biztosan a találkozó sorsa. Laksteter negyedóra alatt duplázni tudott, a hazaiak pedig büntetőt is hibáztak egygólos hátránynál.

 

Már a mérkőzés elejétől érzékelhető volt, hogy a hazaiak átadják csapatunknak a kezdeményezést, inkább a kontrákból szerettek volna meglepetéseket okozni védelmünknek. Ennek tükrében Burai már a meccs elején nagy helyzetet hagyott ki, védőjéről vált le támadónk, majd a kapu mellé gurította a labdát, nem sokat tévedett. A 18. percben szereztük meg a vezetést, ekkor Burai kapott labdát szélen, majd okosan centerezett Kéki Csabának, aki mintaszerűen érkezett és gólt ért el. (0-1) Viszonylag korán előnybe kerültünk, ez megnyugtatta a csapatot, igaz a gól után igazán komoly lehetőségünk nem volt, ahogy a Dévaványának sem.

A második játékrészben is inkább csapatunk birtokolta a labdát, próbáltunk támadásokat felépíteni, és átlövésekkel kísérleteztünk, de ezekben nem volt igazi veszély. Aztán jött a hidegzuhany, hiszen Kristóf és Barna összecsapása után a játékvezető büntetőt ítélt, ezt viszont Hrabovszki kihagyta, Nagy Bálint szögletre ütötte a lövést. A mérkőzés ezen szakaszában már keményen, néhol durván játszott a Dévaványa, melynek eredményeképpen Somogyi a 77. percben mehetett zuhanyozni második sárgával. A hajrára tíz emberrel maradó hazaiakat pedig a meccs végén kétszer is mattoltuk még. A 85. percben Papp Zs. jobb oldalról tekerte középre a labdát, amit Laksteter Jován a hosszún a kapuba fejelt. (0-2) Három perccel később szinte ugyanez ismétlődött meg, annyi különbséggel, hogy ekkor Papp középre gurította a lasztit, Laksteter Jován pedig lábbal volt eredményes. (0-3)

Csapatunk nem játszott olyan jól, mint az előző hetekben, ám ezen a hétvégén ez is elég volt a rendkívül keményen, helyenként már durván játszó dévaványaiak ellen. Sikerünkkel továbbra is az ötödik helyen állunk, két pontra a dobogótól.

Dévaványai SE – Körösladányi MSK 0 – 3 (0 – 1)
Gólszerzők:
Kéki Cs. a 18., Laksteter J. a 85. és a 88. percben.
Sárga lap: Hrabovszki Á. a 37., Gubucz V. a 63., Adamecz I. a 79. ill. Ruzsa Z. a 47., Zsömbörgi M. a 85. és Laksteter J. a 89. percben.
Kiállítva: Somogyi T. (Dévaványa) a 77. percben.

Dévaványai SE: Szász D. — Hrabovszki Á., Tóth M., Kovács F. (Gubucz V. az 53’), Adamecz I., Marton L., Szalai B., Somogyi T., Ungi A., Barna T., Szabó P. (Kovács Gy. a 75’)

Körösladányi MSK: Nagy B. — Ruzsa Z., Knyihár D. (Farkasinszki L. a 89’), Kéki Cs. (Zsömbörgi M. a 82’), Takács B. (Papp Zs. az 53’), Kristóf G., Paulik Á., Zsíros P., Burai I. D., Hajdu Zs. (Laksteter J. a 75’), Juhász D.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 + húsz =