Körösladányi MSK

Rangadó ide vagy oda, cél a három pont hazai pályán a Vésztő ellen

Hazai környezetben folytatódik felnőtt csapatunk számára a bajnokság, soros ellenfelünk pedig a Vésztő lesz, akikkel kisebb Sárréti derbit vívunk majd, de célunk csak a győzelem lehet.

 

Vésztőn az előző forduló előtt történt edzőváltás, így Körösladányban már megbízott tréner vezeti fel a gyepre a vendég játékosokat. Ez általában pluszt szokott jelenteni egy-egy csapatnál, kérdés, hogy ez Vésztőn is így lesz-e. A csapat egyébként négy pontot gyűjtött ebben a szezonban, és jelenleg az utolsó előtti, kieső helyen állnak. Ezt a bajnokság végére szeretné elkerülni a gárda, de az még odébb is van, egyelőre figyeljünk a hétvégére. Csapatunk zsinórban négy mérkőzést nyert meg, ez pedig azt jelenti, hogy az ötödik helyen betonoztuk be magunkat, de a dobogótól már csak két pontra vagyunk.

Az előző hetekhez hasonlóan, most is érvényes az a tény, hogy ellenfelünket nem becsülhetjük le, de hazai pályán kötelező lesz a három pont begyűjtése, hiszen egy esetleges siker akár a helyezésünk javítását is jelenthetné. Ez egyébként a vendégekre is igaz lesz, a tabella vége is elég szoros, így egy sikerrel ők is javítanának, és elkerülhetnének a veszélyzónából. A mérkőzés érdekessége, hogy négy exjátékosunk is pályára lép ellenünk hétvégén, hiszen Vastagh Zs. korábban csapatunkban védett, míg Kordó Cs., Novák R. és Bessenyei L. több évig játszott körösladányi színekben.

A két együttes egymás elleni mérlege csapatunk javára billen, legutóbb nyolc éve, 2009-ben tudott nyerni ellenünk a vésztői csapat, viszont az előző szezonban Körösladányban egy pontot szereztek úgy, hogy a tabellán akkor is hasonló különbség volt a csapatok között. Bízunk a szép folytatásban, hajrá fiúk, hajrá Ladány!!!

2017. október 21., 14:30
Körösladányi MSK – Vésztői SE

Örökmérleg:

Körösladányi győzelmek: 6
döntetlenek: 4
Vésztői győzelmek: 2

Körösladány – Vésztő 0-0 (2017)
Vésztő – Körösladány 0-4 (2016)
Körösladány – Vésztő 3-2 (2016)
Vésztő – Körösladány 1-1 (2015)
Vésztő – Körösladány 0-1 (2013)
Körösladány – Vésztő 6-1 (2012)
Körösladány – Vésztő 4-3 (2012)
Vésztő – Körösladány 0-0 (2011)
Körösladány – Vésztő 1-1 (2010)
Vésztő – Körösladány 1-0 (2009)
Körösladány – Vésztő 0-3 (2008)
Vésztő – Körösladány 0-3 (2008)

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 1 =