Körösladányi MSK

A hajrában büntetőt hibáztunk, de az utolsó percben győztes gólt lőtt Kristóf

Nehéz mérkőzésre számítottunk, és az is lett a Jamina elleni találkozó. Hiába próbáltuk egész mérkőzésen irányítani a játékot, végül csak az utolsó percben sikerült nyernünk, ráadásul még büntetőt is hibáztunk az összecsapáson.

 

Ahogy az előző fordulókban megszokhattuk, szombaton is csapatunk próbálta kezébe venni az irányítást a mérkőzésen, ám ez szombaton veszélyes helyzetekben nem mutatkozott meg, legalábbis az első játékrészben. Voltak szabadrúgásaink ugyan, de igazi veszélyt nem jelentettünk Borbély kapujára, ahogy az a másik oldalt is elmondható. A Jamina is sarokrúgásokkal és egy-két szabadrúgással próbálkozott csak, rendre eredménytelenül. A félidei döntetlen természetesen inkább a hazaiaknak volt jó eredmény, mi mindenképpen győzni szerettünk volna.

A második félidőben aztán próbáltunk még nagyobb nyomást gyakorolni ellenfelünkre, ám az első veszélyes helyzet mégis előttük adódott. Nagy kapusunknak egy szabadrúgást kellett hárítania, ami veszélyes próbálkozásnak tűnt. A lehetőség után azonban inkább nálunk volt a laszti, és ahogy telt az idő, helyzeteink is sűrűsödtek, azonban rendre egy védő lába vagy Borbély kapus ért oda az utolsó pillanatokban, hogy megakadályozza a gólszerzésünket. Ezután Laksteter J. beállása után nem sokkal remek szabadrúgással lepte meg a hazai kapust, de ennél a lehetőségnél is védeni tudott a hazai hálóőr.

A 85. percben aztán felcsillant a remény, miután Ruzsát a tizenhatoson belül buktatták, így büntetőt ítéltek a javunkra. A labda mögé maga a sértett állt, de a szélre helyezett lövését Borbély kapus hárította. Ebben a periódusban egy kihagyott büntető nagy fordulópont lehet, azonban szombaton nem volt így. A 89. percben Kristóf Gergő távoli szabadrúgása mindent eldöntött. A kapu közepébe tartó lövés a kapus felett a hálóban landolt, ezzel pedig eldőlt a találkozó. (0-1)

Értékes három pontot gyűjtöttünk be a Jamina otthonában, így továbbra is harmadik helyen állunk, viszont előnyünk már három pontra nőtt a harmadik Szarvassal szemben, míg hátrányunk kettő pont lett az Előre II-vel szemben. Jövő héten hazai pályán folytatjuk a Kondoros ellen, majd szintén hazai környezetben fogadjuk a Méhkeréket.

Jaminai SE – Körösladányi MSK 0 – 1 (0 – 0)
Gólszerző:
Kristóf G. a 89. percben.

Jaminai SE: Borbély Z. — Szabó I., Horváth M., Nyúl G., Ulrich N., Göblyös S., Sebők M., Kovács I., Kerekes A., Frankó M., Kardos T.

Körösladányi MSK: Nagy B. — Ruzsa Z., Viczián D., Knyihár D., Kéki Cs., Takács B., Kristóf G., Paulik Á., Burai I. D., Hajdu Zs., Juhász D.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × 4 =