Körösladányi MSK

Viczián gólja három pontot ért Mezőhegyesen

Nem játszott olyan jól csapatunk, mint az előző hetekben, viszont szombaton ez is elég volt ahhoz, hogy a három pontot megszerezzük. Egyetlen gólunkat középhátvédünk, Viczián D. szerezte, akinek ez volt a második találata a szezonban.

 

A mérkőzés első valamire való lehetősége csapatunk előtt adódott, Hajdu beívelése után Takács tudott fejelni, de Kasik kapus résen volt. A félidő további perceiben kiegyensúlyozott játék folyt a pályán, a Mezőhegyesnek is volt lehetősége, egyetlen lövésük kapu mellé ment, majd egy szöglet után kellett védelmünknek felszabadítania. A mi részünkről Knyihár tévesztett kicsivel célt egy lövésnél, míg Hajdu közeli szabadrúgása kicsivel kerülte el a kaput.

A második játékrész egy veszélyes hazai helyzettel indult, Dócza a jobb szélen tört előre, majd a tizenhatoson belül centerezett, Ibrányi pedig kicsivel maradt le a labdáról. Ez a kimaradt lehetőség mondhatni meg is bosszulta magát, mert az 50. percben szögletet végeztünk el, Hajdu pedig kapura tekerte a sarokrúgást. A labdát Kasik ugyan kiütötte, de Viczián Dániel elé, aki élt a lehetőséggel. (0-1) A folytatásban is jobbára a mezőnyben folyt a játék, részünkről Juhász hatalmas lehetőséget hagyott ki, védőjét kicselezve oldalról a rövidet vette célba, de a hazai kapus odaért.

Még Laksteter előtt is adódott gólszerzési lehetőség, de támadónk cselei után gyenge lövést adott le, amit a védők így könnyedén blokkoltak. A hajrába érve a Mezőhegyes előtt adódott egy egyenlítési lehetőség is, Nagy Sz. 19 méterre a kapunktól szabadrúgást végzett el, ám ez kaput nem talált, így maradt a 0-1-s állás a lefújásnál is.

Csapatunk ma nem játszott úgy, ahogy azt az előző hetekben már megszokhattunk, de ma ezért is három pontot osztottak. Győzelmünkkel továbbra is harmadik helyen állunk, jövő héten pedig hazai pályán fejezzük be a bajnokságot a szarvasi csapat ellen.

Mezőhegyesi SE – Körösladányi MSK 0 – 1 (0 – 0)
Gólszerző:
Viczián D. a 50. percben.
Sárga lap: Dócza G. a 48., Ibrányi L. a 60., Lukács L. a 85. ill. Knyihár D. a 67. percben.

Mezőhegyesi SE: Kasik V. — Ács L., Dajcs Gy., Dajcs Á., Jámbor J., Mátó A., Szlovák N. (Gazsi B. a 80’), Karancsi N., Ibrányi L. (Rotár P. a 65’), Dócza G., Lukács L.

Vezetőedző: Ölei Dezső

Körösladányi MSK: Nagy B. — Ruzsa Z., Viczián D., Knyihár D., Kéki Cs. (Laksteter J. a 21’), Takács B. (Farkasinszki L. a 74’), Papp Zs., Kristóf G., Burai I. D., Hajdu Zs. (Zsömbörgi M. a 66’), Juhász D.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 + tizennégy =