Körösladányi MSK

Háromból semmi, a rájátszásban újra próbálkozhatunk a Szarvas ellen

Hazai pályán sem tudtuk legyőzni a Szarvast, így ősszel harmadjára is vereséget szenvedtünk ellenük. Sajnos így egy tíz mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozat szakadt meg, amit éppen a szarvasi vereség után kezdtünk meg tíz hete. Csapatunk a dobogón telelhet.

 

A mérkőzés elején a Szarvas előtt adódott az első lehetőség, Somogyi lövésénél Nagy kapusnak kellett bravúrral védenie. Ezután ismét egy szarvasi lehetőség következett, ám a szélről leadott lövést kapusunk hárította. Próbáltuk ugyan átvenni az irányítást, ami az idő teltével sikerült is, de helyzetekben ez nem mutatkozott meg. A folytatásban újból Somogyi volt veszélyes a kapunkra, 20 méterről leadott szabadrúgását Nagy védte, igaz középre tartott a lövés. Csapatunk első helyzete Kristóf nevéhez fűződik, aki éles szögből vette célba a kaput, de Lévai hárította a lehetőséget. Később Burainak is volt lehetősége, de a kapus ekkor is a helyén volt, majd egy kényszerítő után Takács is helyzetbe került, de tizennégy méterről nem járt sikerrel. A 39. percben aztán egy beadás után Zsömbörgi mellett pörgette el a labdát a vendég támadó, majd összeesett, a játékvezető pedig büntetőt ítélt. A pontrúgást Somogyi János értékesítette. (0-1) A szünetben azonban nem ez volt az eredmény, mert a 43. percben a félpályánál labdát szerző Szikora Milán két érintés után kapura emelte a lasztit, a váratlan lövés pedig kapusunk felett a kapuba hullott. (0-2)

A második félidőt próbáltuk megnyomni több-kevesebb sikerrel, ennek ellenére mégis Zima került helyzetbe viszonylag korán, de kapusunk szerencsére résen volt. A helyzet után átvettük a játék irányítását, első helyzetünk pedig Kristóf szabadrúgása volt, akinek a lövése kicsivel kerülte el a kaput. A lehetőség után több szögletet is lőttünk, amikből igazán komoly veszélyt nem tudtunk kialakítani, az idő pedig rohamosan szaladt. A másik oldalon aztán a 75. percben egy gyorsan elvégzett szabadrúgás után Zima Dániel került ziccerbe és nem is hibázott. (0-3) Két perccel később már a másik kapunál volt az esemény, Burai ellen szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, amiért büntetőt kaptunk. A pontrúgást Nagy Bálint higgadtan értékesítette. (1-3) A hajrára teljesen beszorítottuk a Szarvast, volt is lehetőségünk, de Kristóf szabadrúgása ismét kapu fölé ment. A 92. percben Papp Zsolt lövése már hálót ért, a lábak alatt elsurranó lapos löket a kapuban kötött ki (2-3), de ezzel még mindig volt egy közte, ami a lefújásig már nem olvadt el a decemberi hétvégén.

Sajnos nem ment csapatunknak olyan gördülékenyen a játék, mint az előző hetekben, ennek ellenére vereséget nem érdemeltünk szombaton. Sajnos a Szarvas keretbe zárta a bajnokság egy részét számunkra, hiszen a szarvasi vereség után tízszer nyertünk (mindenkit legyőztünk), majd most hazai pályán a Szarvassal újfent nem bírtunk. A rájátszásban lesz még időnk visszavágni, együttesünk a dobogó harmadik fokán telelhet, tavasszal pedig folytatjuk a Békéscsabai Előre II. ellen.

Körösladányi MSK – Szarvasi FC 2 – 3 (0 – 2)
Gólszerzők:
Nagy B. (11-esből) a 77., Papp Zs. a 92. ill. Somogyi J. (11-esből) a 39., Szikora M. a 43. és Zima D. a 75. percben.
Sárga lap: Zsömbörgi M. a 18., Viczián D. az 59. ill. Szikora M. a 33. és Viszkok D. az 56. percben.
Jók: Viczián D., Ruzsa Z., Papp Zs. ill. Zima D., Viszkok D., Kukovecz D., Magyar M., Szikora M.

300 néző

Körösladányi MSK: Nagy B. — Zsömbörgi M., Ruzsa Z., Viczián D., Knyihár D. (Farkasinszki L. a 78’), Takács B., Kristóf G., Juhász D. (Zsíros P. a 71’), Paulik Á., Burai I. D., Laksteter J. (Papp Zs. az 54’)

Vezetőedző: Fodor Sándor

Szarvasi FC: Lévai B. — Zima D., Polonszki P., Viszkok D., Klimaj Z., Furár R., Moldván K., Kukovecz D., Magyar M. (Farkas N. a 84’), Somogyi J. (Körösfalvi K. a 91’), Szikora M.

Vezetőedző: Rétes Pál

Fodor Sándor: Továbbra is mumusunk a Szarvas, gratulálok a győzelmükhöz. Minden elismerésem a csapatnak, kiváló teljesítményt nyújtottak az őszi szezonban, s így nagyon jó pozícióból folytathatjuk tavasszal.

Rétes Pál: Végig fegyelmezetten és nagy akarással játszott a csapat, a mezőnyben labdát többet birtokló hazaiak ellen.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × 4 =