Körösladányi MSK

Békés Megyei Kupa – Február elsején sorsolnak

A Békés Megyei Kupa második fordulójának párosításait csütörtökön sorsolják Békéscsabán. A megyei kiírásban csapatunk is érdekelt lesz, az első fordulóban nem léptünk pályára (ahogy más Megye I-es klub sem) az országos kupában való szereplés miatt.

 

A 32 versenyben lévő csapat területileg két csoportra került beosztásra, amely beosztásnál arra is figyelemmel volt a szövetség, hogy közel azonos számú egyesület kerüljön be bajnoki osztályok szerint is. A második körben a Megye I. osztályú csapatok még kiemelésre kerülnek.

Ennek értelmében együttesünk az északi csapatok közé került. Bőven van Megye II-es klub is a lehetséges ellenfelek listáján, hiszen a 2. fordulóban összefuthatunk akár a Békéscsabai MÁV, a Sarkadkeresztúr, az Okány, az Újkígyós, a Csorvás, a Mezőmegyer vagy a Mezőberény csapataival is. A harmadik ligából a Zsadányt, a Gerlát, a Kardos-Örménykút gárdáját vagy a szomszédos Köröstarcsát kaphatjuk.

A sorsolás 2018. február 1. napján lesz az Igazgatóság irodájában, 10 óra 30 perckor.

Északi csoport:

Vésztő, Szeghalom, Méhkerék, Körösladány, Dévaványa, Zsadány, Bcs. MÁV, Gerla, Sarkadkeresztúr, Kardos-Örménykút, Okány, Újkígyós, Köröstarcsa, Csorvás, Mezőmegyer, Mezőberény

Déli csoport:

Szarvas, Mezőhegyes, Kondoros, Orosházi Rákóczi, Jamina, Gyula TFC, OMTK-ULE, Nagyszénás, Gádoros, Békéssámson, Medgyesbodzás, Kunágota, Magyarbánhegyesi FC, Mezőkovácsháza, Kevermes,  Csabacsűd

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

12 − 7 =