Körösladányi MSK

Az utolsó percben vesztettük el a hajdúszoboszlói meccset

Jól játszva, több helyzetet is kialakítottunk Hajdúszoboszlón, azonban ma a góllövéssel hadilábon álltunk, így a 90. percben mondhatni a semmiből megnyerte a meccset a hazai gárda. A felkészülési mérkőzések sora így véget ért, jövő héten már tétmeccsen lépünk pályára.

 

Zelenyánszki lövése „nyitotta” a mérkőzést az ötödik percben, bár ezt könnyedén fogta a hazai kapus. Ezután Hajdu próbálkozott fejjel, de célt tévesztett, majd éppen Hajdu ugratta ki remekül Pappot, aki a hosszú alsót vette célba, de ezt a kapus is érezte, így bravúrosan védeni tudott. Még mindig az első negyedórában jártunk, amikor előbb Paulik, majd Zsömbörgi fejelte a pöttyöst kapu mellé, pedig mindkét lehetőség jó helyzetnek tűnt. A 22. percben aztán Ruzsa ugratta ki Pappot, aki ennél a lehetőségnél nem talált kaput.

Egy sor körösladányi helyzetet követett az első hazai támadás, pontosabban kontra, amit Kristóf jó ütemű szerelése állított meg, majd egy szabadrúgást követően kellett Zsömbörginek szögletre tisztáznia. A sarokrúgás után a hazaiak is kapura lövéssel próbálkoztak, de a kaput nem sikerült eltalálniuk. A félidő végéhez közeledve Takács ment el a szélen Hajdu passzából, ám a játékos beadását Papp Zs. kapu fölé fejelte. A másik oldalon lövéssel próbálkozott a támadó jó tizenhét méterről, de kaput ez sem talált.

A második játékrész képe nem változott, jobbára csapatunk irányította a játékot: Ruzsa lövését a kapus üggyel-bajjal hárította, majd Juhász remekül visszapasszolt labdáját Hajdu tűzte volna kapura, de egy blokkoló láb még éppen időben odaért. Ezután Zsírost ugratták ki a társak, beadása is jónak tűnt Kékinek, de egy védő az utolsó pillanatban tisztázni tudott játékosunk elől. Burai kilépésében is benne volt a gól, csakúgy, mint az előző helyzetekben, de támadónk kapu mellé, majd egy beadás után kapu fölé lőtt.

Hajdúszoboszló - Körösladány 1-0

A helyzetek ugyan futószalagon jöttek, de ezzel egyidejűleg az idő is telt. Körülbelül húsz perc lehetett hátra amikor Kéki lövése keresztbe elment a kapu előtt, majd Laksteter-Burai összjáték után utóbbit az utolsó pillanatokban szerelni tudták a védők. Zelenyánszki aztán Kékit jól indította meg, de futballistánk nem találta el a kaput, Laksteter viszont igen, egy huszonöt méterről elvégzett szabadrúgás után, ám ekkor meg a hálóőr védett remekül. Laksteter aztán még hajrában egyszer fejelni is tudott Zsíros beadása után, de ekkor már a kapusnak nem volt dolga. A 90. percben pedig ahogy az ilyenkor lenni szokott, jött a feketeleves: labdát veszítettünk középen, amiből jött is az indítás, a támadó pedig ilyen helyzetben nem hibázott. (1-0)

Az utolsó edzőmérkőzésen tehát alulmaradt csapatunk, de megannyi helyzetet kidolgoztunk, viszont a gólszerzéssel hadilábon álltunk. Inkább most járjunk így, mint a bajnokságban, reméljük jövő héten ilyenkor megtaláljuk a góllövő cipőket, és a Békéscsabai Előre II. otthonából győzelemmel térünk haza.

Hajdúszoboszlói SE – Körösladányi MSK 1 – 0 (0 – 0)
Gólszerző:
? a 90. percben.

Körösladányi MSK: Nagy B. — Zsömbörgi M., Paulik Á., Viczián D., Kristóf G., Zelenyánszki L., Ruzsa Z., Papp Zs., Burai I. D., Hajdu Zs., Takács B.; játszott még: Laksteter J., Farkasinszki L., Kéki Cs., Juhász D., Zsíros P.

Vezetőedző: Fodor S.

A mérkőzésről készült képek elérhetőek ide kattintva!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kilenc + 10 =