Körösladányi MSK

Fontos mérkőzéssel nyitjuk a tavaszi szezont

Roppant értékes három pont lesz a tét szombaton, Békéscsabán, hiszen egy vereség esetén a dobogó harmadik fokán nyolc pontos hátrányba is kerülhetünk, míg ha sikerülne az őszi eredményt megismételni, akkor lőtávolba kerülne az Előre II.

 

Február 24-én, szombaton 14 órakor útjára indul Békéscsabán a labda, ez pedig azt jelenti, hogy csapatunk számára elkezdődik a tavaszi szezon, melynek elején öt alapszakaszhoz tartozó mérkőzést játszunk le. Első ellenfelünk a Békéscsabai Előre II. lesz, akik ellen ősszel 3-1 arányban sikerült nyernünk, hátrányból fordítva. Az akkori három gólszerzőnk (Knyihár, Burai és Kéki) hétvégén is ott lesz a keretben.

Télen csapatunknál túl nagy mozgolódás nem történt, Szarka Z. távozott, érkező oldalon pedig Komódi B., Zelenyánszki L. és Kovács F. neve szerepel. Utóbbi két futballista elsőnek ölti magára Körösladány mezét tétmeccsen. Az Előre II. sem tétlenkedett télen, az eredményes Ilyés T. munkájára tavasszal nem számíthatnak a támadó szekcióban, így pótlására támadó szellemű futballistát  igazoltak, akit érdemes megemlíteni: Miklya M. Füzesgyarmatról érkezett a csapathoz, őt sokan ismerik már a megyében, kiváló támadóról beszélünk.

Természetesen a jó képességű támadókkal szemben jó képességű védők lesznek csatasorainkban, így könnyű dolga nem lesz ellenfelünknek, persze nekünk sem. A megszerezhető három pont roppant fontos: a jelenlegi ötpontos lemaradásunkat akár kettőre is csökkenthetnénk, így a későbbiekben akár a második pozíció is elérhető közelségbe kerülne. A felkészülés eredményesen zajlott le, így ahogy azt ősszel is tettük, most is bízhatunk a játékosokban. Reméljük az őszihez hasonlóan most is sikerül a győzelem, hiszen egy jó rajt mindennél többet ér! Hajrá Ladány!!!

A mérkőzést Békéscsabán a Szalvai pályán rendezik meg.

2018. február 24., 14:00
Békéscsabai Előre II. – Körösladányi MSK

(ősszel: 1 – 3)

Örökmérleg:

Békéscsabai Előre II. győzelem: 0
döntetlen: 0
Körösladányi győzelem: 1

Előző mérkőzés:
Körösladány – Békéscsabai Előre II. 3 – 1 (2017)

További párosítások: Mezőhegyes – Kondoros, Rákóczi Vasas – Jamina, Dévaványa – Vésztő, Gyulai Termál – Szeghalom

A Szarvas – Méhkerék mérkőzés a Szarvasi FC hivatalos oldalának tájékoztatása szerint elmarad.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhat − 6 =