Körösladányi MSK

A visszavágástól fűtött gyulaiak otthonában lépünk pályára

Az alsóház élére pályázó gyulaiak otthonában lépünk pályára, akik az őszi vereséget követően vissza akarnak vágni. Akkor hátrányból fordítva kettő-egy arányban múltuk őket felül, hasonló sikernek most is örülhetnénk.

 

Igaz már harmadik hete tart a tavaszi szezon, mégis csak a második mérkőzésre készül a legtöbb csapat. A szombati munkanap miatt vasárnap játszunk a Gyula ellen, a forduló egyetlen szombati mérkőzését Szarvason rendezték meg. Csapatunk két hete a Békéscsabai Előre II. ellen gól nélküli döntetlent játszott, míg soron következő ellenfelünk magabiztosan győzte le a Szeghalom csapatát. Ebből a két eredményből messzemenő következtetéseket nem lehet levonni, az viszont biztos, hogy a mérkőzés előtt a többség csapatunkat tartja esélyesnek.

Természetesen ezt megfelelően kell kezelni, hiszen a Gyula otthonában korántsem lesz könnyű dolgunk. Az őszi együtteshez képest hatalmas változás lehet az, hogy már sokkal összeszokottabb a fürdővárosi alakulat. Hazai környezetben egyébként legutóbb a Méhkerék győzte le őket, ez októberben volt, ezt pedig egy döntetlen és két győzelem követte pályaválasztóként. Ezeken a találkozókon gólt sem kaptak. A mi idegenbeli teljesítményünk hasonlóan jó a gyulai hazai terméshez viszonyítva, legutóbb szeptemberben Szarvason kaptunk ki, utána pedig minden meccset megnyertünk egészen az Előre II. elleni találkozóig.

A mérkőzés érdekessége egyfelől, hogy a Démusz Zsolt által irányított csapat mindenképpen szeretne visszavágni az őszi vereségért, másfelől volt játékosaink ismét ellenfélként lépnek pályára ellenünk. Ami jó hír, hogy az őszi két gólszerző ott lesz most is a keretben, Paulik Á. viszont sérülés miatt hiányozni fog, Zsömbörgi M. pedig eltiltását tölti. Mivel az éllovastól és a másodiktól semmiképp sem szeretnék leszakadni, így ezt az összecsapást kötelező lesz megnyernünk. A győzelem reális cél a játékosok felé, bízzunk a legjobbakban. Hajrá Ladány!!!

2018. március 11., 14:30
Várfürdő-Gyulai Termál FC – Körösladányi MSK
(ősszel: 1 – 2)

Örökmérleg:

Gyulai győzelmek: 1
döntetlen: 0
Körösladányi győzelmek: 1

Előző mérkőzések:
Körösladány – Gyulai Termál 2-1 (2017)
Körösladány – Gyulai Termál 0-1 (2013) – MK

További párosítások: Dévaványa – Jamina, Békéscsabai Előre II. – Mezőhegyes, Rákóczi Vasas – Méhkerék, Vésztő – Szeghalom

A Szarvas – Kondoros mérkőzést szombaton 14 óra 30 perces kezdettel játszották le.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × 3 =