Körösladányi MSK

A gól- és emberhátrány sok volt csapatunknak a mai napon

Sajnos már a második percben előnybe került a Gyula, majd még a szünet előtt a kiállítás sorsára jutott Ruzsa Z. A második félidőt tehát ember- és gólhátrányban kezdtük meg, némi esély mutatkozott az egyenlítésre is, de ez a mai napon elmaradt.

 

A második percben jártunk, amikor jó helyről szabadrúgást lőhetett a gyulai csapat. A lehetőséggel éltek is, és a kapu elé ívelt labdát Bozsó Milán fejelte a kapunkba. (1-0) Hidegzuhanyként ért minket a gól, és látszólag sokáig nem is eszméltünk fel ebből. Hiába volt többet nálunk a labda, helyzeteket nem tudtunk kidolgozni, a hazaiak pedig kontrákból próbáltak megélni. Egy ilyen végén lövést is láthattunk a 26. percben, ám ezt védőnk blokkolta. A 32. minutumban elsőnek fejeztünk be akciót a meccsen, Hajdu beadását Papp fejelte kapu mellé. A 37. percben aztán a kapunk előtt egy labdakihozatalnál Ruzsa és Fülöp akaszkodott össze, ezért egy-egy sárga lapot kaptak. A baj csak annyi volt, hogy Ruzsa Zoltánnak ez már a második volt. Tíz emberrel is folyattuk tovább a játékunk, a 44. percben szabadrúgást harcoltunk ki, amit Zsíros tizennyolc méterről a kapu felé tekert, de a hazai kapus védett, majd felszabadítottak a vendéglátók.

A második játékrészben próbáltunk támadóbb szellemben fellépni, ám helyzetig nem jutottunk. Ellenben az 50. percben kontrát vezetett a Gyula, melynek végén Bozó lőtt, de Nagy kapus védett, majd Bozsó ismétlésénél is résen volt. Az 54. percben aztán Hajdu remek cselekkel alakított ki lövőhelyzetet, tüzelt is, de a hazai hálóőr sem volt tétlen. A 64. minutumban szinte a sarokból érkezett a hazai beadás középre, lőni is tudott a támadó, de Nagy kapus ismét bravúrral védett.

A 73. percben aztán eldőlni látszott a mérkőzés: mi vezettünk támadást, de a középpályán Burait egy hazai védő elsodorta. Esés után a gyulai védő kézzel megállította a labdát, de a játék folytatódhatott, így jött az indítás és a kontra, melynek végén Bozsó Milán újra eredményes volt. (2-0) Gyorsan jött volna a szépítés, hiszen egy percre rá Burainak fejelték vissza a társak a labdát, aki tizenhatról lőtte ki a bal alsót, ám ezt les miatt érvénytelenítették. A hajrában még Papp Zs. fejelhetett nagy helyzetben, de nem talált kaput, majd volt még egy lövésünk, amit egy védő blokkolt, így pedig az állás már nem változott.

Szombaton gyenge napot fogott ki csapatunk, a gyors gyulai gól nagyon megfogta a fiúkat, erre még jött az emberhátrány is, amit már nem bírtunk el. A második félidőben várható volt, hogy tíz emberrel kitámadva vagy sikerül egyenlítenünk vagy kapunk egy gólt és vége a meccsnek. Most utóbbi történt meg. Egy hét múlva Dévaványát látjuk vendégül.

Várfürdő-Gyulai Termál FC – Körösladányi MSK 2 – 0 (1 – 0)
Gólszező:
Bozsó M. a 2. és a 73. percben.
Sárga lapok: Jimoh D. a 22., Fülöp T. a 37., Kukla Zs. a 78. ill. Burai I. D. a 40. és Zelenyánszki L. a 73. percben.
Kiállítva: Ruzsa Z. (Körösladány) a 37. percben.

Várfürdő-Gyulai Termál FC: Démusz D. — Bogár I. (Repisky D. az 58’), Czirok J., Nagy S., Kukla Zs., Bozsó M., Fülöp T. (Bozó A. a 46’), Okos I. (Vincze A. a 75’), Jimoh D., Nagy E. (Susánszki M. a 60’), Tövisháti M.

Vezetőedző: Démusz Zsolt

Körösladányi MSK: Nagy B. — Ruzsa Z., Viczián D., Takács B. (Kéki Cs. a 47’), Papp Zs., Zelenyánszki L., Krsitóf G., Zsíros P. (Laksteter J. a 81’), Burai I. D., Hajdu Zs., Juhász D. (Kovács F. a 74’)

Vezetőedző: Fodor Sándor

A mérkőzésről készült képgaléria megtekinthető itt!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × három =