Körösladányi MSK

Sárréti rangadó semleges pályán: Vésztő ellen folytatjuk

Az időjárás továbbra sem kedvez az amatőr futballnak, így érthető okokból a soron következő idegenbeli mérkőzésünket nem Vésztőn, hanem Békéscsabán játsszuk le. A semleges pálya így némi hátrány lehet a „házigazdáknak”, akik ellen jó lenne megszerezni az első tavaszi győzelmet.

 

Hétről-hétre bizakodunk, hiszen csapatunk tavaszi rajtja nem sikerült a legjobban. A Békéscsabai Előre II. ellen elért döntetlent egy gyulai vereség, majd egy Dévaványa elleni iksz követte. Ez két pontot jelent, ez viszont nem volt elég a dobogós hely megtartásához. Soron következő ellenfelünk idén csupán két mérkőzést játszott: Dévaványával ikszeltek, a Jamina viszont legyőzte őket.

Mivel a hétvégi találkozót Békéscsabán a 4-es Honvéd utcai műfüves pályán rendezik, így csapatunknak nagy segítség lesz az, hogy nem sarat kell dagasztani, hanem folyamatos játék alakulhat ki a pályán. Az előző találkozóinkra visszatekintve azt mondhatjuk, hogy buta hibák sorozata miatt veszítettünk értékes pontokat. Ezeket a hibákat kellene kiiktatni hétvégén, hogy meglegyen végre az első siker, és az együttes visszaálljon a helyes vágányra.

Ősszel két perc alatt döntöttük el a rangadót hazai környezetben, Ruzsa a 34., Takács B. pedig a 35. percben talált be. Érdekes adat, hogy legutóbb 2009-ben, tehát már nyolc éve tudott nyerni ellenünk a Vésztő, ráadásul az egymás elleni párharcok alapján is felénk hajlik a mérleg nyelve. Persze ezek csak érdekes statisztikák, viszont abban azért bízunk, hogy egyelőre még váratni fog magára az újabb vésztői siker. Nálunk Paulik Á. eltiltás miatt nem lép pályára, Kajári A. és Juhász D. pedig sérüléssel bajlódik, míg Takács egyéb elfoglaltság miatt nem lesz ott a keretben szombaton. A rendelkezésre álló játékosok reméljük a maximumot nyújtva megnyerik a találkozót. Hajrá Ladány!!!

2018. március 24., 13:00
Vésztői SE – Körösladányi MSK

Helyszín: Békéscsaba, 4-es Honvéd utca

Örökmérleg:

Vésztői győzelmek: 2
döntetlenek: 4
Körösladányi győzelmek: 7

Körösladány – Vésztő 2-0 (2017)
Körösladány – Vésztő 0-0 (2017)
Vésztő – Körösladány 0-4 (2016)
Körösladány – Vésztő 3-2 (2016)
Vésztő – Körösladány 1-1 (2015)
Vésztő – Körösladány 0-1 (2013)
Körösladány – Vésztő 6-1 (2012)
Körösladány – Vésztő 4-3 (2012)
Vésztő – Körösladány 0-0 (2011)
Körösladány – Vésztő 1-1 (2010)
Vésztő – Körösladány 1-0 (2009)
Körösladány – Vésztő 0-3 (2008)
Vésztő – Körösladány 0-3 (2008)

További párosítások: Szeghalom – Jamina, Rákóczi Vasas – Szarvas, Gyulai Termál – Mezőhegyes, Dévaványa – Méhkerék, Békéscsabai Előre II. – Kondoros

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennyolc − 6 =