Körösladányi MSK

Négy vereség után Körösladányban vívná ki a felsőházi szereplést a Rákóczi

Az utolsó alapszakaszhoz tartozó mérkőzés következik szombaton. Csapatunk hazai pályán a Rákóczi Vasast fogadja, akik a hatodik helyen állnak ugyan, de korántsem biztos a felsőházi szereplésük. Természetesen számunkra is roppant fontos lenne a három pont bezsebelése, hiszen akkor a dobogóról várhatnánk a folytatást.

 

Múlt hétvégén szerezte meg első tavaszi győzelmét csapatunk, a Vésztőt győztük le négy-egy arányban. Nagyon kellett már ez a lökés, hiszen nehezen akart beindulni a gépezet idén. A Rákóczi Vasasnak sem ment teljesen zökkenőmentesen a tavaszi idény, mind a négy mérkőzésüket elveszítették, így pedig a felsőházi szereplésük is veszélybe került. Ha nem tudnak nyerni szombaton, akkor a Gyula beelőzheti őket, míg számunkra már csak az a kérdés, hogy a harmadik vagy a negyedik helyen fejezzük be az alapszakaszt. Mivel viszont a pontokat visszük tovább a rájátszásba, így korántsem mindegy, hogy mennyi ponttal zárunk, tehát nem beszélhetünk tét nélküli meccsről.

Nálunk biztos hiányzó lesz Juhász D. és Papp Zs., akik sérülés miatt lesznek távol. Eltiltott játékosunk most nincs, viszont öten egy sárgára vannak az eltiltástól, így nekik figyelniük kell. A két csapat egyébként sokszor játszott egymás ellen, csapatunk hatszor, a Rákóczi Vasas pedig ötször tudott nyerni, döntetlen pedig kétszer született. A vendégcsapatként elért sikerek ritkák voltak, csupán három alkalommal történt ez meg.

Az üldözőink a sarkunkban járnak, így nagyon fontos lesz a három pont megszerzése, hogy a harmadik helyről várjuk a folytatást. Ha hétvégén mindent beleadunk, és hozzuk a Vésztő ellen a második félidőben mutatott játékot, akkor meglehet az újabb sikerünk és a dobogó. Jövő héttől pedig a rájátszásban már csak nehéz mérkőzések várnak ránk, igazi kiélezett párharcokkal. Hajrá Ladány!!!

2018. március 31., (szombat) 16:00
Körösladányi MSK – Rákóczi Vasas SE
(ősszel: 3 – 0)

Örökmérleg:

Körösladány győzelem: 6
döntetlen: 2
Rákóczi Vasas győzelem: 5

Rákóczi Vasas – Körösladány 0-3 (2017)
Rákóczi Vasas – Körösladány 4-2 (2017)
Körösladány – Rákóczi Vasas 4-2 (2016)
Rákóczi Vasas – Körösladány 2-3 (2016)
Körösladány – Rákóczi Vasas 0-0 (2015)
Körösladány – Rákóczi Vasas 0-3 (2015)
Rákóczi Vasas – Körösladány 3-0 (2014)
Körösladány – Rákóczi Vasas 4-1 (2014)
Rákóczi Vasas – Körösladány 2-2 (2013)
Körösladány – Rákóczi Vasas 2-0 (2011)
Rákóczi Vasas – Körösladány 3-0 (2010)
Körösladány – Rákóczi Vasas 5-2 (2010)
Rákóczi Vasas – Körösladány 1-0 (2009)

További mérkőzések: Jamina – Gyulai Termál, Kondoros – Vésztő, Szeghalom – Dévaványa, Mezőhegyes – Szarvas, Méhkerék – Békéscsabai Előre II.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennégy − hat =