Körösladányi MSK

Sportszerű mérkőzésen ötgólos sikert arattunk a Rákóczi ellen

Hazai pályán hozta a kötelezőt csapatunk, a tavasszal gyengélkedő Rákóczi Vasas ellen nyertünk magabiztosan, akik a vereség ellenére is a felsőházban végeztek, két hét múlva pedig ugyanebben a felállásban újra velük játszunk.

 

Jól kezdődött a mérkőzés számunkra, hiszen Burait buktatták a 10. percben a büntetőterületen belül, amiért tizenegyest kapott csapatunk. A pontrúgást Ruzsa Zoltán higgadtan értékesítette. (1-0) Az előny így nálunk volt, megnyugodhattak a játékosok. Ezután Hajdu szabadrúgása ment kapu mellé, majd szintén Hajdu próbálkozott kiugratással, de Takács elől felszedte a kapus a labdát. A 22. minutumban aztán Burai ismét kivette a részét a gólból, Kéki Csabának adott remek labdát, aki nem is hibázik ziccerben. (2-0) Pár perccel később Zelenyánszki futtatta Takácsot, aki Burai elé passzolt, ám játékosunk lövését Tóth kapus szögletre ütötte.

A 33. percben Zsíros tört be a vendég tizenhatoson belülre, lövésre szánta el magát, de a hálóőr ezt is védeni tudta. A 37. percben már a kapus is tehetetlen volt, miután szögletet végeztünk el, a labdát pedig éppen Zsömbörgi Márton elé fejelték, aki tizennégy méterről a hálóba lőtte azt. (3-0) A félidő hajrájában még Takács próbálkozott lövéssel, de a hálóőr résen volt, illetve Knyihár maradt le centikkel egy remek beadásról, így a szünetre az állás maradt három-null.

Körösladány - Rákóczi Vasas 5-0

A második játékrész legelején aztán Mazán lépett ki a védők között, de Nagy kapus védeni tudott. Negyedóra telt el ebből a félidőből, mikor Paulik fejesét Tóth védte, majd Laksteter ugyan a kapuba talált, de les miatt érvénytelen volt a gól. A 67. percben jártunk már, amikor Laksteter játszott össze Hajduval, utóbbi lövése viszont az oldalhálót találta el. Egy perc múlva Farkasinszki ugratta ki Burait, aki nem is hibázik a kapussal szemben, de ez a gól is érvénytelen, ismét les miatt.

A 73. minutumban Kristóf végzett el szögletet, Paulik Ádám újra fejelni tud középen, és ez a fejes már gólt ért. (4-0) Szinte a középkezdés után egyből újabb gólt szereztünk, egy szélről középre tekert labdát Kovács Ferenc elé fejelt a vendég védő, aki nyolc méterről nem hibázott. (5-0) Az utolsó tíz percbe érve már csak egyetlen helyzetünk volt, Kristóf szabadrúgása után Paulik a kapus kezébe fejelte a labdát, így az eredmény már nem módosult.

Összességében csapatunk végig uralta a találkozót, az orosházi csapat nem volt veszélyes a kapunkra. Sikerünkkel a harmadik helyen fejeztük be az alapszakaszt, négy pont előnnyel a Kondoros előtt.

Körösladányi MSK – Rákóczi Vasas SE 5 – 0 (3 – 0)
Gólszerzők:
Ruzsa Z. (11-esből) a 10., Kéki Cs. a 22., Zsömbörgi M. a 37., Paulik Á. a 73. és Kovács F. a 74. percben.
Sárga lap: Kristóf G. (Körösladány) a 85. percben.
Jók: Ruzsa Z. (mezőny legjobbja), Paulik Á., Burai I. D., Farkasinszki L. ill. Németh G., Mazán N., Sajti B.

300 néző

Körösladányi MSK: Nagy B. — Zsömbörgi M. (Farkasinszki L. a 65’), Knyihár D. (Laksteter J. a 46’), Takács B., Zelenyánszki L., Ruzsa Z., Paulik Á., Zsíros P. (Kristóf G. a 46’), Hajdu Zs., Kéki Cs. (Kovács F. a 65’), Burai I. D.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Rákóczi Vasas SE: Tóth K. — Egry A., Kiss Z., Vili M., Bogár P., Németh G., Mazán N., Dudás P. (Lunczner Gy. a 81’), Kolozsvári J., Márki M., Sajti B.

Vezetőedző: Gyimesi András

Fodor Sándor: Mindent megtettünk, hogy a gyulai Góliát a felsőházba kerüljön, de Jaminában a kis Dávid helyére parancsolta a fellegekben járó Góliátot. Gratulálok csapatunknak.

Gyimesi András: Gratulálok a hazai csapatnak, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Csapatom is derekasan küzdött még ebben az összetételben is.

A mérkőzés képgalériája elérhető ide kattintva!

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × egy =