Körösladányi MSK

Nem sikerült a pontszerzés Kondoroson

Az első félidőben gyors gólváltás után kialakult a félidei 1-1-s állás, majd a fordulást követően ugyan voltak helyzeteink, de gólt nem tudtunk rúgni, ellenben a Kondoros megszerezte a vezetést, amit a hármas sípszóig meg is tartottak.

 

Az első tíz percben két körösladányi helyzetet jegyezettünk fel, előbb Kéki beadása után Hajdu fejelt kapu fölé, majd Hajdu szabadrúgását követően Zsömbörgi tudott fejelni, de Kajári kapus a helyén volt. A 12. percben aztán szép játék után Knyihárnak készítette le lövésre a labdát Takács, jól is volt irányozva a labda, de a kapus védeni tudta ezt is. A 14. percben szinte az első valamire való helyzetből vezetést szerzett a Kondoros. Borgulya szabadrúgása után Péli Tamás fejelte a kapunkba a labdát. (1-0) Az előny így a Kondorosnál volt, de nem sokáig, mert két perc múlva Hajdu végzett el szabadrúgást, Knyihár Dániel pedig a kapuba csúsztatta a pöttyöst. (1-1)

Az egyenlítésünk után Borgulya nagybedobása keltett némi veszélyt a tizenhatosunkon belül, de végül sikerült felszabadítanunk. Ezután Hajdu újból szabadrúgást lőhetett, ám ekkor már a sorfalban elakadt a labda, a 26. percben pedig Harangozó szöglete után Farkas lőtt szépen, Nagy kapus pedig bravúrral védett. A félidő nagy helyzetei ezzel véget is értek, hiszen a 33. percben Hajdu jó helyről elvégzett szabadrúgása ismét sorfalat fogott, míg Knyihár kilépése után szögletre tisztáztak a védők, így a szünetre egy-egy maradt az állás.

A második félidő elején ordító helyzetet puskáztunk el: Kéki gurította középre a labdát, Burai érkezett is, viszont rosszul találta el a labdát, így a kapus védeni tudott. A 49. minutumban ismét szabadrúgást végeztünk el, újból Hajdu, a kapus pedig szögletre tisztázott. Az 57. percben jártunk már, amikor Kéki két védő között remek labdát kapott, nyolc méterről lőtt is, de a kapus ekkor is védett. A sok kihagyott helyzet a 61. percben megbosszulta magát, ismét rögzített szituációból született gól. Egy középre ívelt szabadrúgásnál Takács Márk Csaba juttatta a kapunkba a labdát. (2-1)

Kondoros - Körösladány 2-1

A vezetés tudatában a Kondoros visszább állt, így még jobban teret kapott csapatunk, és a félidő második felére csak mi támadtunk. Igazi veszélyes helyzetet viszont nem tudtunk kialakítani, hisz a 72. percben Zsíros szabadrúgása hosszúnak bizonyult, majd a 81. percben Zsömbörgi beadását Laksteter hosszan vette át, így helyzet ebből sem lett. Ezután még Laksteter is próbálkozott szabadrúgással, de a sorfalon túl ez sem jutott, majd Knyihár kiugratása után játékosunk sem tudott lövésig jutni. A mérkőzés zárásaként Harangozó tudott kilépni a védők mellett, de Nagy védte a próbálkozást.

Jó iramú mérkőzésen helyzetek sokaságát alakítottuk ki, de ma a szerencse elpártolt mellőlünk. A második kondorosi vezetés után a hazaiak teljesen visszaálltak védekezni, és minden áron védték az eredményt, ami most kifizetődő volt. Egy hét múlva a Rákóczi Vasas ellen folytatjuk hazai pályán.

Kondorosi TE – Körösladányi MSK 2 – 1 (1 – 1)
Gólszerzők:
Péli T. a 14., Takács M. a 61. ill. Knyihár D. a 16. percben.
Sárga lapok: Hanyecz H. a 7., Kajári J. a 16., Borgulya T. a 18., Süli A. a 33., Rafaj R. a 71., Vozár D. a 89. ill. Zelenyánszki K. az 56., Zsömbörgi M. az 58., Ruzsa Z. a 75. és Burai I. D. a 90. percben.

Kondorosi TE: Kajári J. — Borgulya T., Harangozó K., Süli A., Péli T. (Paluska P. a 82’), Vozár D., Hanyecz H., Takács M. (Rafaj P. a 89’), Konyecsni Z. (Kormány L. a 70’), Farkas J. (Kajtár I. a 88’), Rafaj R.

Vezetőedző: Janis János

Körösladányi MSK: Nagy B. — Zsömbörgi M., Viczián D. (Farkasinszki L. a 82’), Knyihár D., Takács B. (Laksteter J. a 70’), Zelenyánszki L., Ruzsa Z., Zsíros P., Hajdu Zs. (Paulik Á. a 65’), Kéki Cs. (Papp Zs. a 62’), Burai I. D.

Vezetőedző: Fodor Sándor

A mérkőzés képgalériája elérhető ide kattintva.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × négy =