Körösladányi MSK

UP: Két mérkőzésen két pont termett csapatainknak

Mindkét utánpótlás csapatunk egygólos előnyből játszott döntetlent, ám így is értékes pontokat szereztünk. Az ifi a jó erőkből álló Berényi Gyermek FC ellen játszott küzdelmes mérkőzést és szerzett fontos pontot.

 

Az ifjúságiak mérkőzése küzdelmes párharcot hozott, és a második helyen álló Berényi Gyermek FC ellen nem vallottunk szégyent. A 62. percben Mező Dominik a vezető találatot is megszerezte csapatunknak, a játékos távolról, 25-30 méterről lőtte a kapuba a labdát. Az előnyt viszont nem sikerült megtartanunk, a 83. percben egy kavarodás után Csikós Lajos kilőtte a rövid alsót, ezzel pedig a végeredményt is beállította.

Körösladányi MSK (U19) – Berényi Gyermek FC (U19) 1 – 1 (0 – 0)
Gólszerzők:
Mező D. a 62. ill. Csikós L. a 83. percben.
Sárga lapok: Almási B. az 57., Kanalas Gy. a 73. ill. Csikós L. a 89. percben.

Körösladányi MSK (U19): Vass K. — Mező D. (Tóth I. a 86’), Kántor M., Tasi R., Kanalas Gy., Szabó M., Almási B., Egeresi L., Szobavári M. (Mravik M. a 68’), Pekker L. (Szántó D. a 71’), Szántó Cs.

Berényi Gyermek FC (U19): Vas L. (Rau Zs. a 71’) — Fazekas M., Pázsit A., Durkó L., Hudák G. (Balogh Á. az 58.), Szőke S., Csikós L., Szalkai M., Kovács Gy., Mezei P., Balog N.

A mérkőzés képgalériája elérhető ide kattintva.


Kondorosi TE (U16) – Körösladányi MSK (U16) 1 – 1 (0 – 0)
Gólszerzők:
Korcsog B. a 77. ill. Szabó M. a 73. percben.
Sárga lap: Sütő M. (Kondoros) a 85. percben.

Kondorosi TE (U16): Gritta K. (Kollár P. a 83’) — Ivacska K., Juhász B. (Fejér Cs. a 78’), Rafaj M., Istenes I., Rigó Z., Menárik N., Szvitan D., Korcsog B., Gyurik K. (Buzás T. a 46’), Sütő M.

Körösladányi MSK (U16): Mravik M. — Szuroka Zs., Köleséri N. (Lipcsei I. a 46’), Győri V., Boros Zs., Szántó B. (Agárdi R. a 60’), Szántó D., Almási B. (Tóth I. a 78’), Szobavári M., Egeresi L., Szabó M.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × öt =