Körösladányi MSK

Harmadszorra is legyőztük a Rákóczi Vasas csapatát

Háromból három: eddig eredményesen szerepeltünk a bajnokságban a Rákóczi Vasas ellen, akiket ebben a szezonban már harmadszorra győztünk le, ráadásul gólt sem kaptunk még tőlük.

 

A két hete elért öt-nullás siker után szombaton „csak” három góllal múltuk felül a Rákóczi Vasas csapatát, viszont ezért is ugyanúgy három pontot adnak. Viszonylag korán, már a 27. percben előnybe kerültünk, amit a szünetig már nem is növeltünk. A fordulást követően aztán két perc rövidzárlatot kihasználva Kovács és Kéki beállították a végeredményt.

Mivel a Kondoros meglepetéssikert aratott Békéscsabán, így az előnyünk nem nőtt a harmadik helyen, továbbra is csak egy ponttal vagyunk a Kondoros előtt. A következő fordulóban a Békéscsabai Előre II. együttesét látjuk vendégül.

Körösladányi MSK – Rákóczi Vasas SE 3 – 0 (1 – 0)
Gólszerzők:
Knyihár D. a 27., Kovács F. a 66. és Kéki Cs. a 67. percben.
Sárga lapok: Viczián D. a 45., Komódi B. a 90. ill. Mazán N. a 31. percben.

Körösladányi MSK: Nagy B. — Zsömbörgi M., Viczián D. (Kovács F. az 53’), Knyihár D., Takács B. (Zsíros P. a 65’), Papp Zs. (Laksteter J. az 53’), Ruzsa Z., Kristóf G., Paulik Á., Hajdu Zs. (Komódi B. a 73’), Kéki Cs.

Vezetőedző: Fodor Sándor

Rákóczi Vasas SE: Tóth K. — Kiss Z., Bogár P., Bálint D. (Egry A. a 73’), Németh G., Mazán N., Dudás P. (Lunczner Gy. a 79’), Vili M., Kolozsvári J., Kolozsvári Cs., Sajti B.

Vezetőedző: Gyimesi András

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhat − tizenegy =