Körösladányi MSK

Békés Megyei Kupa: nyolcaddöntővel folytatódik a küzdelem

Csapatunk az Okány legyőzésével bekerült a legjobb tizenhat együttes közé. Az előző fordulóban sok Megye I-s csapat elvérzett, így igen változatos a mezőny. A legjobb nyolc közé való bekerüléshez a Megye III-s Kardos-Örménykút csapatát kellene legyőznünk.

 

Már csak négy Megye I-s alakulat maradt talpon a Békés Megyei Kupa kiírásában. Rajtunk kívül a Méhkerék, a Vésztő és a Mezőhegyes próbál szerdán bejutni a negyeddöntőkbe. Csapatunk ellenfeléül a Megye III. északi csoportját vezető Kardos-Örménykút együttesét kapta. Ellenfelünk a bajnoki csoportban háromszor szenvedett eddig vereséget, a többi mérkőzésüket megnyerték.

A Kardos-Örménykút két győzelemmel került be a harmadik fordulóba, elsőnek a Gyomaendrődöt (M.II.) búcsúztatták, majd a Mezőmegyer (M.II.) gárdáját győzték le. A harmadik vonalban szereplő együttestől ezek nem rossz eredmények. Mi két hete Okányban vívtuk ki a továbbjutást.

A papírforma szerint mi vagyunk az esélyesebbek, azonban csak győzelem esetén juthatunk tovább, így az előző fordulóból kiindulva – ahol hét Megye I-s csapat esett ki – nem mehetünk biztosra.

2018. április 18., 17:00
Kardos-Örménykút KSC – Körösladányi MSK

Út a kupában:

1. forduló:
Kardos-Örménykút (Megye III.) – Gyomaendrőd (Megye II.) 2-1

2. forduló:
Kardos-Örménykút (Megye III.) – Mezőmegyer (Megye II.) 4-1
Okány (Megye II.) – Körösladány (Megye I.) 1-3

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

19 + 19 =