Körösladányi MSK

Értékes három pont lesz a tét a Békéscsabai Előre II. ellen

Csapatunk elsődlegesen a harmadik helyért küzd, míg a Békéscsabai Előre II. még a bajnoki címre is esélyes lehet. Ezért pedig vasárnap mindkét csapatnak nyernie kellene, de ez nem lehetséges. Azonban vajon mennyi esély lesz az Előre II. újabb botlására, hiszen meglepetésre már múlt héten is kikaptak?

 

Komoly párharc vár csapatunkra vasárnap délután, hiszen a bajnoki címre is esélyes Békéscsabai Előre II. csapatát fogadjuk hazai pályán. Míg mi a kondorosi vereséget követően legyőztük a Rákóczit és a kupában is továbbjutottunk, addig soron következő ellenfelünk múlt héten kikapott a Kondorostól. Így már nyolc pont a hátrányuk a Méhkerékkel szemben, ezt pedig semmiképp sem szeretnék növelni. Ellenben velünk szemben csak hat pont az előny, így igazi hatpontos mérkőzés lesz ez vasárnap.

A tét óriási, hiszen egy sikerrel közelebb kerülhetnénk a második helyhez, és a Kondorossal szemben is minimum megmaradna az előnyünk. Már csak azért is fontos a győzelem begyűjtése, mert egy hét múlva Méhkeréken lépünk pályára, ahová nem nyerni járnak az ellenfelek az idei szezonban. Ebben a kiírásban egyébként legutóbb hazai pályán legyőztük az Előre második csapatát, míg idegenben most tavasszal gól nélküli döntetlent játszottunk. A Kondoros már az előző fordulóban megmutatta, hogy legyőzhető az Előre, így nekünk hazai pályán nagyon jó lenne a három pontot bezsebelni.

Hiányzóink természetesen lesznek: Viczián D. az eltiltását tölti, mert az előző körben megszerezte ötödik sárga lapját, Juhász D. pedig továbbra is sérüléssel bajlódik. Ellenfelünknél eltiltás miatt nem lesz hiányzó.

A tét ellenére maximumot kell futballistáinknak a pályán nyújtania, és összességében ha a dobogót el akarjuk érni a szezon végén, akkor hazai környezetben az Előre II. ellen sem fér bele a pontvesztés. Hajrá Ladány!!!

2018. április 22., 17:00
Körösladányi MSK – Békéscsabai Előre II. SE

Örökmérleg:

Körösladányi győzelem: 1
döntetlen: 1
Békéscsabai Előre II. győzelem: 0

Előző mérkőzés:
Békéscsabai Előre II. – Körösladány 0 – 0 (2018)
Körösladány – Békéscsabai Előre II. 3 – 1 (2017)

További párosítások:

Felsőház: Kondoros – Méhkerék, Rákóczi Vasas – Szarvas
Alsóház: Vésztő – Gyulai Termál, Jamina – Mezőhegyes, Szeghalom – Dévaványa

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

11 + öt =